Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Το νέο διοικητικό συμβούλιο του ΑΓΙΑΞ

 Αίσια κατάληξη είχε η δεύτερη γενική συνέλευση των μελών του ΑΓΙΑΞ που έγινε σήμερα το απόγευμα και ολοκληρώθηκε πριν λίγο, με μοναδικό θέμα την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. της ομάδας. Αξίζει να αναφέρουμε πως σε μια τόσο.....


δύσκολη οικονομική αλλά και αγωνιστική περίοδο που διανύει η ομάδα μετά τον υποβιβασμό της στην Α1 κατηγορία, πολλοί ήταν αυτοί που ενδιαφέρθηκαν να ασχοληθούν ενεργά με τον ΑΓΙΑΞ αλλά τελικά έμειναν εκτός της επταμελούς διοίκησης. 
 Μπροστάρης στην φετινή διοίκηση αναμένεται να είναι και πάλι ο Κώστας Μόκας ο οποίος έκανε πράξη την υπόσχεσή που είχε δώσει από πέρσι, όταν και αποχώρησε από την προεδρία, πως στην πρώτη δύσκολη στιγμή, θα είναι και πάλι στην πρώτη γραμμή. Επίσης αξίζει να σημειωθεί πως από το παλιό Δ.Σ. μόνο ο γενικός αρχηγός της ομάδας Αργύρης Τύμπας θα συνεχίσει και φέτος. Έτσι, τα μέλη που απαρτίζουν το Διοικητικό συμβούλιο της ομάδας είναι τα εξής:

Μόκας Κώστας
Τύμπας Αργύρης 
Πινιάρας Δημήτρης
Ζιώγας Κώστας 
Ζτρίβας Αντρέας
Βερετζιώτης Νίκος
Γκολιάφας Λάζαρος

 Πλέον μετά την εκλογή τους, τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν οι θέσεις τους στο νέο Δ.Σ. και θα ξεκινήσει άμεσα ο σχεδιασμός για την επόμενη αγωνιστική περίοδο που βρίσκει ανοιχτά πολλά μέτωπα και πρώτο από όλα το θέμα του προπονητή αλλά και των ανανεώσεων ή αποδεσμεύσεων των ποδοσφαιριστών που απαρτίζουν το ροστερ του ΑΓΙΑΞ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου