Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Νέες παραιτήσεις από το Δ.Σ της ομάδας μας

 Την παραίτηση τους από το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας ανακοινώνουν μέσα από το blog μας ακόμη δύο στελέχη του ΑΓΙΑΞ. Πρόκειται για τον....γραμματέα, Ζιώγα Μένιο και του ταμεία Τριμίντζιου Σάκη και έρχονται να συμπληρώσουν την χθεσινή παραίτηση του αντιπροέδρου Πολίτη Αντώνη η οποία όπως αποδείχθηκε "τάραξε" τα ήρεμα, τις τελευταίες μέρες, νερά στα διοικητικά της ομάδας. Πλέον η ομάδα όπως δείχνουν τα πράγματα θα οδηγηθεί σε εκλογές ενώ για το διοικητικό μέλλον της πολλά θα ξεκαθαρίσουν στην γενική συνέλευση, όποτε αυτήν οριστεί. Παρακάτω σας παραθέτουμε από μια δήλωση των δύο παραιτηθέντων από το Δ.Σ.


"Υποβάλλω την παραίτηση μου από το Δ.Σ του ΑΓΙΑΞ Ασπροκκλησιάς κάτι το οποίο είναι μια δύσκολη απόφαση για μένα. Μετά από δυο χρόνια από την θέση του γενικού γραμματέα, έτρεξα και πάλεψα για το καλό τις ομάδας. Οι λόγοι τις παραίτησης μου είναι καθαρά προσωπικοί. Παραμένω στην αγαπημένη μου ομάδα ως μέλος. Αυτό που μένει για μένα από την θητεία μου είναι ότι ήμουν συνοδοιπόρος στην άνοδο του ΑΓΙΑΞ στην Α' ερασιτεχνική κατηγορία για πρώτη φορά στην  ιστορία του. Να ευχαριστήσω όλους όσους συνεργάστηκα και να ζητήσω ΣΥΓΝΩΜΗ αν απογοήτευσα κάποιον. Τέλος, να ευχηθώ καλή συνέχεια στο υπόλοιπο Δ.Σ. και καλή πορεία στον ΑΓΙΑΞ"      

             ΜΕ ΤΙΜΗ,

       ΖΙΩΓΑΣ ΜΕΝΙΟΣ "Μέσα από το blog της ομάδας μας θα ήθελα να κάνω γνωστή την αποχώρηση μου από τα διοικητικά δρώμενα του ΑΓΙΑΞ με το τέλος αυτής της σεζόν. Επειδή η θέση μου στο συμβούλιο δεν μου δίνει την δυνατότητα να αποχωρήσω άμεσα, αυτό θα γίνει όταν από την υπάρχουσα ή την νέα διοίκηση, οριστεί νέος ταμίας.  
 Θα ήθελα να δηλώσω πως οι λόγοι της παραίτησής μου είναι καθαρά προσωπικοί. Τα τελευταία δύο χρόνια που (ξανά) έχω ενεργό ρόλο στην ομάδα -σαν ποδοσφαιριστής τον πρώτο και σαν διοίκηση τον δεύτερο- πρόλαβα να ζήσω είναι η αλήθεια πάρα πολλά πράγματα. Από την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην Α' ερασιτεχνική μέχρι τον σοβαρό τραυματισμό μου φέτος και τον υποβιβασμό του ΑΓΙΑΞ και πάλι στην Α1.
  Παρ' όλα αυτά όπως είπα και παραπάνω, προσωπικοί λόγοι δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω στα διοικητικά της ομάδας. Έτσι, αποχωρώ, ξέροντας μέσα μου πως αυτά τα δύο χρόνια, από όποιο πόστο χρειάστηκε να περάσω -παίχτης, προπονητής, διοίκηση, διαχειριστής του blog-, έκανα ότι περνούσε από το χέρι μου για να πετύχει ο ΑΓΙΑΞ τους στόχους του και να προβληθεί και η Ασπροκκλησιά όσο το δυνατόν καλύτερα... Θέλω να ευχηθώ στο υπόλοιπο Δ.Σ. καλή συνέχεια και να δεσμευθώ πως παρόλο την παραίτησή μου από το Δ.Σ. θα βοηθήσω όσο μπορώ την ομάδα την οποία φυσικά και δεν θα σταματήσω να υποστηρίζω και να ακολουθώ στα γήπεδα του νομού....
 Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους συνεργάστηκα αυτά τα δύο χρόνια και να ζητήσω συγνώμη αν για κάποιον λόγο δυσαρέστησα κάποιον.
  
                    Με τιμή,

         ΣΑΚΗΣ ΤΡΙΜΙΝΤΖΙΟΣ....

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου