Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Πρόδρομος - ΑΓΙΑΞ 2-0

 Νέα ήττα για την ομάδα μας στην έδρα του Προδρόμου στα πλαίσια της 30ης αγωνιστικής με σκορ 2-0 και πλέον η παραμονή στην κατηγορία φαντάζει πολύ δύσκολη. Σε ένα μέτριο ποιοτικά ματς με λίγες ευκαιρίες, η ομάδα του Προδρόμου ήταν αυτήν που έφτασε τις περισσότερες φορές κοντά στο γκολ, πέτυχε.....
 δύο σε ένα τρίλεπτο και έφτασε δίκαια στην τελική επικράτηση. Από την πλευρά του, ο ΑΓΙΑΞ προσπάθησε για κάτι καλό όσο το ματς ήταν στο 0-0 χωρίς ωστόσο να απειλήσει ιδιαίτερα τον αντίπαλο τερματοφύλακα.
 Το πρώτο ημίχρονο είχε μόλις δύο αξιόλογες φάσεις και οι δύο για τους γηπεδούχους με τον Γιώργο Μπούλμπο στο 15' να διώχνει πάνω στην γραμμή την κεφαλιά του αντίπαλου παίχτη και τον Δημήτρη Τσίτσαρη στο 37' να διώχνει την παράλληλη μπαλιά μπροστά από το τέρμα του εξουδετερωμένου Πολίτη. 
 Ο ΑΓΙΑΞ έχασε την πρώτη του ευκαιρία στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου όταν στο 53' ο Δερμάνης συνδυάστηκε πολύ καλά με τον Φουσιάνη, σούταρε δυνατά αλλά η μπάλα πέρασε λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρι του αντίπαλου τερματοφύλακα. Και ενώ περνούσε η ώρα με το 0-0 να παραμένει και την ομάδα μας να είναι κοντά σε ένα θετικό αποτέλεσμα, ήρθε ένα εφιαλτικό τρίλεπτο να βάλει τέρμα στο ματς. Το πρώτο γκολ για τους γηπεδούχους ήρθε στο 70' με πολύ καλή ατομική ενέργεια του επιθετικού των αντιπάλων ο οποίος σε μια αντεπίθεση, πήρε την μπάλα λίγο κάτω από τον χώρο του κέντρου μπήκε στην περιοχή και σούταρε ψύχραιμα και άνοιξε το σκορ. Και πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί των γηπεδούχων ήρθε και το δεύτερο γκολ τρία λεπτά αργότερα με πλασέ μέσα από την περιοχή με το σκορ να γίνεται 2-0 και να τελειώνει στην ουσία το παιχνίδι.

 Πώς έπαιξε ο ΑΓΙΑΞ:


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου