Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Επιτέλους δράση......

 Μετά από δύο διαδοχικές αναβολές όλων των πρωταθλημάτων στον νομό Τρικάλων, ήρθε η στιγμή για τις ομάδες να γυρίσουν και πάλι στην δράση. Έτσι αυτό το Σαββατοκύριακο έχουμε την συνέχεια στην Α' ερασιτεχνική κατηγορία με τον ΑΓΙΑΞ να φιλοξενείται στην έδρα των.....
Μετεώρων. Η ομάδα των Μετεώρων πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία φέτος και αυτό φαίνεται και από την θέση της στον βαθμολογικό πίνακα στον οποίο και προπορεύεται. Έτσι και στο Σαββατιάτικο παιχνίδι, είναι το φαβορί και θα ψάξει την νίκη με την οποία θα διατηρήσει την βαθμολογική της διαφορά από το δεύτερο της βαθμολογίας, Φλαμούλι. 
 Από την άλλη, η ομάδα μας ξέροντας ότι σε αυτό το παιχνίδι δεν έχει τίποτα να χάσει- παρά μόνο να κερδίσει-, θα παίξει χωρίς άγχος ξέροντας ότι τα δύσκολα έρχονται στις επόμενες αγωνιστικές όπου οι αντίπαλοι θα είναι στα... μέτρα της και με τους ίδιους στόχους και οι τρεις βαθμοί της νίκης θα είναι αυτοσκοπός.
 Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για το ερχόμενο Σάββατο 18-02-2012 στο γήπεδο των Μετεώρων και ώρα 3:00μ.μ. Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Κουτσάγιας με βοηθούς του τους Μανασή και Τζανή. Το υπόλοιπο πρόγραμμα έχει ως εξής:

Α  Ερασιτεχνική
Ώρα     15:00
Φαρκαδόνας Φαρκαδόνα - Γενεσι Βουτσελας Χιωτης - Μπαιρακταρης
Νεοχωρίου Νεοχώρι - Πλοπιακος Γαντζουλας Στεφοπουλος - Πατακας
Φήκης Φήκη - Κρ Βρύση Δουλοπουλος Καπερωνης - Ρουσσης
Φλαμουλίου Φλαμουλι - Ζάρκο Αρετοπουλος Ραπτης - Μπλετσας
Προδρομου Πρόδρομος - ΑΕΤ Γρατσανης Μαργιωλης - Νικου
Λογγακίου Λογγάκι - Εθνικός Τουτουκης Νταλουκας -Καψουρας
Βαλτινού Βαλτινό - Δήμητρα Απολ Παντος Τζοφωλης- Τσιουλης
Καλυβίων Καλύβια - Παραληθαίοι Μαμαλης Ανδριοπουλος- Αβρααμ
Καλαμπακας Μετεωρα - Ασπροκλησια Κουτσαγιας Μανασης Μ-Τζανης

Ρεπό : Αχιλλεας
Δείτε τι έγινε στο παιχνίδι του πρώτου γύρου πατώντας ΕΔΩ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου