Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Η μεγάλη βδομάδα του ΑΓΙΑΞ....

 Πολύ πριν το.... Πάσχα θα περάσει την μεγάλη βδομάδα ο ΑΓΙΑΞ Ασπροκκλησιάς και οι παίχτες του αφού οι επόμενες 10 ημέρες θα είναι πολύ σημαντικές και κατά μεγάλο ποσοστό θα κρίνουν το μέλλον του στην Α' ερασιτεχνική κατηγορία. Αυτό γιατί σε διάστημα 8 ημερών καλείται να....

παίξει τρία παιχνίδια στην έδρα του και να πάρει το μάξιμουμ των βαθμών έτσι ώστε να έχει ελπίδες παραμονής. Η αρχή γίνεται το ερχόμενο Σάββατο όπου αντίπαλος θα είναι η ομάδα των Παραληθαίων. Στην συνέχεια την ερχόμενη Πέμπτη, ο ΑΓΙΑΞ φιλοξενεί το Νεοχώρι σε εξ' αναβολής παιχνίδι και τέλος το επόμενο Σάββατο κλείνει την τριάδα των εντός έδρας παιχνιδιών του με αντίπαλο την ομάδα της Μπάρας. 
 Η ομάδα μας φέτος δείχνει ότι στην έδρα της έχει τον τρόπο να παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει από ομάδες που βρίσκονται κοντά της στον βαθμολογικό πίνακα και αυτό θα προσπαθήσει να κάνει και στα συγκεκριμένα παιχνίδια όσο δύσκολο και αν φαίνεται να κερδίσει κάποια ομάδα τρία συνεχόμενα παιχνίδια στην έδρα της και μάλιστα σε διάστημα 8 ημερών.
 Παράλληλα μαζί με το αγωνιστικό κομμάτι τρέχει και το μεταγραφικό το οποίο είναι εξίσου σημαντικό. Ο ΑΓΙΑΞ έχει κάνει ήδη μια μεταγραφή για την χειμερινή μεταγραφική περίοδο, αυτήν του Βασίλη Φουσιάνη -ο οποίος ήδη έχει κάνει... αισθητή την παρουσία του στην ενδεκάδα της ομάδας- και δικαιούται άλλη μια. Επιθυμία της ομάδας αλλά και του προπονητή, ήταν ο παίχτης αυτός να προλάβαινε να παίξει και στα τρία εντός έδρας παιχνίδια που έρχονται αλλά αυτό πλέον δεν είναι δυνατό αφού μέχρι σήμερα δεν αποκτήθηκε κανένας. Η διοίκηση βρίσκεται σε συζητήσεις με πιθανούς μεταγραφικούς στόχους  και από βδομάδα ίσως υπάρξει και η ανακοίνωση του παίχτη που θα κλείσει το ρόστερ του ΑΓΙΑΞ για φέτος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου