Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Αλλαγή έδρας για το παιχνίδι με το Ζάρκο...

 Στο γήπεδο της Διάβας θα διεξαχθεί τελικά το παιχνίδι της 24ης αγωνιστικής το ερχόμενο Σάββατο, όπου ο ΑΓΙΑΞ υποδέχεται την ομάδα του Ζάρκου σε ένα παιχνίδι στο οποίο οι υπεύθυνοι του ΑΓΙΑΞ ζήτησαν από την Ε.Π.Σ. Τρικάλων την διεξαγωγή του σε ουδέτερο γήπεδο. Αιτία της κίνησης αυτής ήταν η....

κατάσταση του γηπέδου της Ασπροκκλησιάς όπου το χιόνι δεν έχει φύγει ακόμη και δεν είναι δυνατή η διεξαγωγή του παιχνιδιού εκεί.
Έτσι, και με ένα ακόμη εντός έδρας παιχνίδι να έχει ήδη αναβληθεί -αυτό με το Νεοχώρι-, ακόμη μια αναβολή θα έκανε την συνέχεια πολύ δύσκολη αφού η ομάδα θα έμενε σχεδόν δύο εβδομάδες χωρίς παιχνίδι και στην συνέχεια θα υποχρεωνόταν να παίξει μεσοβδόμαδα τα αναβληθέντα παιχνίδια με όποιες δυσκολίες συνεπάγεται αυτό. 
 Από την άλλη, η διεξαγωγή ενός τόσο κρίσιμου παιχνιδιού σε ουδέτερο γήπεδο εμπεριέχει και ένα ρίσκο αφού η έδρα του ΑΓΙΑΞ μόνο εύκολη υπόθεση δεν είναι για τους φιλοξενούμενους. Χαρακτηριστικό αυτού είναι πως και οι δύο πρωτοπόροι του πρωταθλήματος τα Μετέωρα και το Φλαμούλι δυσκολεύτηκαν αρκετά στην Ασπροκκλησιά παίρνοντας την νίκη στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού αλλά και πως όσες ομάδες είχαν τους ίδιους στόχους με τον ΑΓΙΑΞ έφυγαν από εκεί με την ήττα -πλην του Πλοπιακού που απέσπασε ισοπαλία-.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου