Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Καστράκι - ΑΓΙΑΞ 1-1

Ισόπαλο έληξε το τοπικό ντέρμπι ανάμεσα στην ομάδα μας και τον Βράχο στο γήπεδο του Καστρακίου.Το γκολ για τον ΑΓΙΑΞ πέτυχε ο Σάκης Μόκκας στο 25' με πολύ καλή ενέργεια ισοφαρίζοντας σε 1-1. Πολύ καλό το παιχνίδι με καλό ρυθμό και πολλές ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες.
 Η πρώτη καλή στιγμή του παιχνιδιού άνηκε....


στον ΑΓΙΑΞ όταν στο 8' έπειτα από σέντρα του Μόκκα, ο Δερμμάνης δεν σημάδεψε καλά στο σουτ που επιχείρησε και έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια του αντίπαλου τερματοφύλακα. Στο 15 λεπτό η ομάδα του Καστρακίου βρέθηκε μπροστά στο σκορ όταν σε μια πολύ καλή προσπάθεια και σέντρα από τα αριστερά ο Κουλουκτσής βρέθηκε μόνος του στο ύψος του πέναλτι και με ψύχραιμο πλασέ έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του. Δέκα λεπτά αργότερα και ε΄νω ο ΑΓΙΑΞ πίεζε για την ισοφάριση, ήρθε το γκολ από τον Σάκη Μόκκα ο οποίος εκμεταλλευτικέ την ταχύτητά του στην βαθιά μπαλιά του Λάζαρου Μπαλαούρα, σταμάτησε την μπάλα με το στήθος και κρέμασε τον αντίπαλο γκολκίπερ  ο οποίος είχε βγει από την εστία του για να προλάβει την μπάλα. Μάλιστα η ομάδα μας θα μπορούσε να έχει προηγηθεί κιόλας πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου όταν σε  σέντρα του Σάκη Μόκκα, ο Δερμάνης και πάλι βρέθηκε στην πορεία της μπάλας άλλα το σουτ που δοκίμασε από πλάγια θέση, πέρασε λίγο δίπλα από το δοκάρι.
  Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε ιδανικά για τους παίχτες μας αφού στο 55' είχαμε αποβολή για παίχτη του Καστρακίου όταν σταμάτησε την μπάλα με το χέρι και αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ήταν η σειρά του Σάκη Κάκια να φτάσει κοντά στο γκολ με κεφαλιά και την μπάλα να μην του κάνει το χατίρι και να καταλήγει λίγο άουτ. Στο 20' η ομάδα μας χρειάστηκε την ικανότητα του Γιούρι Πετρένκο ο οποίος απέκρουσε εντυπωσιακά στην κλειστή γωνία του σε απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ ενώ στην ίδια φάση είδε την μπάλα να περνάει λίγο έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι σε σουτ αντιπάλου. Η τελευταία καλή στιγμή για τον ΑΓΙΑΞ ήταν στο 37' όταν σε εκτέλεση κόρνερ, ο Δερμάνης έπιασε την κεφαλιά με τους αντίπαλους αμυντικούς να διώχνουν πάνω στην γραμμή και στο αμέσως επόμενο λεπτό, ο Πέτρας έκλεψε την μπάλα στον χώρο του κέντρου αλλά η μπαλιά που έβγαλε προς τον Σάκη Μόκα δεν ήταν η καλύτερη με τον τελευταίο να επιχειρεί από πλάγια θέση σέντρα σουτ η οποία κατέληξε άουτ. Η ζημιά για την ομάδα μα θα μπορούσε να είχε γίνει στο 40' όταν το σουτ του παίχτη του Καστρακίου από πολύ καλή θέση κόντραρε τελευταία στιγμή πάνω στα σώματα.

 Πως έπαιξε ο ΑΓΙΑΞ:


1 σχόλιο: