Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

Μ. Καλύβια - ΑΓΙΑΞ Ασπροκκλησιάς 2-0

Την ήττα με 2-0 γνώρισε ο ΑΓΙΑΞ σε παιχνίδι που ολοκληρώθηκε πριν λίγο στο γήπεδο του Ριζώματος με αντίπαλο την ομάδα των Μ. Καλυβίων στο....


τελευταίο παιχνίδι του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος.
 Κακή η ομάδα μας στο πρώτο ημίχρονο κατά το οποίο δέχτηκε και τα δύο γκολ, ισορρόπησε στο δεύτερο χωρίς όμως να καταφέρει κάτι καλό.
 Στο πρώτο μέρος η ομάδα μας δεν μπήκε καθόλου καλά με αποτέλεσμα από τα πρώτα κιόλας λεπτά να βρεθεί πίσω στο σκορ με πολύ καλό μακρινό σουτ του αντίπαλου παίχτη. Από εκεί και πέρα, η εικόνα του ΑΓΙΑΞ δεν άλλαξε με αποτέλεσμα να έρθει και το δεύτερο γκολ για τους τυπικά γηπεδούχους στο 25'. Μάλιστα. λίγο έλειψε το σκορ να γίνει ακόμη πιο βαρύ όταν ακόμη ένα μακρινό σουτ των αντιπάλων, σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Γιούρι Πετρένκο. 
 Άτυχη στιγμή του πρώτου ημιχρόνου στο 30' ο τραυματισμός παίχτη αντίπαλης ομάδας ο οποίος συγκρούστηκε σε διεκδίκηση για κεφαλιά με τον Τσίτσαρη με τον παίχτη των Μ. Καλυβίων να χτυπάει άσχημα όπως φαίνεται στην μύτη και να διακομίζεται στο νοσοκομείο Τρικάλων για τις πρώτες βοήθειες και τον Δημήτρη Τσίτσαρη να συνεχίζει το παιχνίδι με μια μεγάλη σχισμή στο πάνω μέρος του κεφαλιού του.
 Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίχτες του Θανάση Μπέντα μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και κατάφεραν να ισορροπήσουν τον ρυθμό του δημιουργώντας μάλιστα και δύο πολύ καλές ευκαιρίες με πρωταγωνιστή τον Σάκη Μόκα ο οποίος από πλάγια θέση και τις δύο φορές δεν μπόρεσε να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Το τελικό αποτέλεσμα με βάση την εικόνα των δύο ομάδων κρίνεται δίκαιο και πλέον όλοι στον ΑΓΙΑΞ πρέπει να κοιτάξουν τα επόμενα παιχνίδια αρχής γενομένης από αυτό της επόμενης; αγωνιστικής με αντίπαλο το Λογγάκι.
 Αξίζει να σημειωθεί πως κατά την διάρκεια του παιχνιδιού έγινα 4 αλλαγές παιχτών, μια για τον ΑΓΙΑΞ και τρεις για τα Μ. Καλύβια, όλες τους αναγκαστικές. Για τον ΑΓΙΑΞ στο ημίχρονο αποχώρισε ο Κώστας Πάτρας με τράβηγμα στον προσαγωγό.

Πως έπαιξε ο ΑΓΙΑΞ:


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου