Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Κρύα Βρύση - ΑΓΙΑΞ 4-1

  Την ήττα γνώρισε σήμερα το απόγευμα ο ΑΓΙΑΞ στο γήπεδο της Διάβας με αντίπαλο την ομάδα της Κρύας Βρύσης με το τελικό σκορ να είναι 4-1. Η ομάδα μας για ακόμη ένα παιχνίδι στάθηκε...

άτυχη καθώς έχασε πολλές ευκαιρίες, ενώ τα γκολ που δέχθηκε ήταν από αβίαστα λάθη της άμυνάς μας.
 Το παιχνίδι δεν άρχισε με καθόλου καλό τρόπο για τον ΑΓΙΑΞ καθώς μόλις στο 10' δέχθηκε το πρώτο γκολ με μακρινό σουτ του Αλμπάνη το οποίο βρήκε εκτός θέσης τον τερματοφύλακα της ομάδας μας Γιούρι Πετρένκο, και η αφού μπάλα πήρε μια περίεργη τροχιά, κατέληξε στα δίχτυα κάνοντας έτσι το 1-0 για τους γηπεδούχους. Στα επόμενα λεπτά και από στημένη φάση, χάθηκε η πρώτη καλή ευκαιρία για τον ΑΓΙΑΞ όταν σε απ ευθείας εκτέλεση φάουλ η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι του αντίπαλου τερματοφύλακα και στην επιστροφή της δεν μπόρεσε κανένας παίχτης να την στείλει στα δίχτυα. Και σαν να μην έφτανε αυτό, στην αντεπίθεση, η Κρύα Βρύση διπλασίασε τα τέρματα της έπειτα από αμυντικό λάθος των παιχτών μας από το οποίο ο σκόρερ της αντίπαλης ομάδας βγήκε τετ α τετ και με πλασέ έκανε το 2-0.
 Από εκεί και πέρα και μέχρι το τέλος του ημιχρόνου ο ΑΓΙΑΞ κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο, πετυχαίνοντας ένα γκολ και χάνοντας ακόμα δύο κλασικές ευκαιρίες. Η πρώτη ήταν πάλι από εκτέλεση φάουλ του Κώστα Πάτρα όπου η μπάλα κατέληξε στην συμβολή των δοκαριών και η δεύτερη όταν ο Σάκης Κάκιας σούταρε δυνατά με τον τερματοφύλακα εξουδετερωμένο και ενώ η μπάλα είχε κατεύθυνση προς την εστία βρήκε σε σώμα δικού μας παίχτη και κατέληξε άουτ.
 Το γκολ για τον ΑΓΙΑΞ σημείωσε ο Λάζαρος Μπαλαούρας με δυνατό σουτ από πλάγια θέση μειώνοντας έτσι σε 2-1. Το ημίχρονο έκλεισε με τους παίχτες μας να διαμαρτύρονται για ένα γκολ που δεν μέτρησε όταν σε εκτέλεση κόρνερ του Πινιάρα Βασίλη η μπάλα πήρε τροχιά προς το τέρμα, ο τερματοφύλακας την έδιωξε με τον επόπτη να λέει ότι δεν πέρασε την γραμμή.
 Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΑΓΙΑΞ προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση χωρίς όμως να ασκήσει την πίεση  με την οποία έκλεισε το πρώτο. Από την άλλη, οι παίχτες της Κρύας Βρύσης αμυνόταν πολύ καλά και έψαχναν το γκολ στις αντεπιθέσεις. Σε μια από αυτές στο 80' κατάφεραν να τριπλασιάσουν τα τέρματα τους όταν πάλι από ασυνεννοησία των αμυντικών μας, ο επιθετικός των γηπεδούχων βρέθηκε με την μπάλα μπροστά του και απλά την έστειλε στα δίχτυα "καθαρίζοντας" θα λέγαμε το παιχνίδι για την Κρύα Βρύση. Το τελικό 4-1 διαμορφώθηκε στο 90' με απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ.

Πώς έπαιξε ο ΑΓΙΑΞ:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου