Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

ΑΓΙΑΞ - Φαρκαδόνα 3-0

 Επιστροφή στις νίκες για τον ΑΓΙΑΞ στο παιχνίδι που ολοκληρώθηκε πριν λίγο στο γήπεδο του χωριού μας όπου η ομάδα μας κέρδισε την Φαρκαδόνα με σκορ 3-0 πραγματοποιώντας μια.... 


πολύ καλή εμφάνιση, επιστρέφοντας έτσι στις νίκες μετά από πολύ καιρό. Με την νίκη του αυτήν ο ΑΓΙΑΞ πήρε μια σημαντική βαθμολογική ανάσα, ξέφυγε από τον.. πάτο της βαθμολογίας και σίγουρα το αποτέλεσμα αυτό θα δώσει στους παίχτες μας την ψυχολογική ώθηση που χρειάζονται για την δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος. Από την άλλη η ομ΄δα της Φαρκαδόνας ήρθε με πολλές ελλείψεις στην Ασπροκκλησιά και αξίζει να αναφέρουμε πως ξεκίνησε το παιχνίδι με 10 παίχτες ενώ το τέλος του την βρήκε με εννέα λόγω ενός τραυματισμού του τερματοφύλακα της.
 Η ομάδα αφού είχε από την αρχή το αριθμητικό πλεονέκτημα, μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με σαφής επιθετικούς προσανατολισμούς, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες στην αντίπαλη εστία και κατάφερε να προηγηθεί στο 20' της αναμέτρησης όταν έπειτα από απομάκρυνση της μπάλας του αντίπαλου τερματοφύλακα αυτήν έφτασε στον Πινιάρα ο οποίος έστρωσε στον Πάτρα και ο τελευταίος με πολύ όμορφο ψηλοκρεμαστό πλασέ άνοιξε το σκορ για τον ΑΓΙΑΞ.
 Στα επόμενα λεπτά χάθηκαν πολλές αξιόλογες ευκαιρίες με τον Πινιάρα να σουτάρει άουτ, τον Φουσιάνη να κάνει ένα πολύ καλό σουτ το οποίοι απέκρουσε ο τερματοφύλακας και τον Δερμάνη να στέλνει την μπάλα ψηλά άουτ από πολύ καλή θέση μέσα από την περιοχή. Έτσι φτάσαμε στο 30' του αγώνα όπου ο Γκουρουμανος σε προωθημένη μπαλιά, πρόλαβε έξω από την περιοχή τον αντίπαλο τερματοφύλακα αλλά το πλασέ που επιχείρησε πέρασε μόλις άουτ.  Στην φάση αυτή τραυματίστηκε ο αντίπαλος τερματοφύλακας και από εκεί και πέρα η ομάδα της Φαρκαδόνας συνέχισε με εννέα παίχτες τον αγώνα.
 Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΑΓΙΑΞ Κυκλοφορούσε την μπάλα στον αγωνιστικό χώρο ψάχνοντας ένα γκολ που θα του έδινε σαφές προβάδισμα νίκης, το οποίο ήρθε τελικά στο 65' με τον Λάζαρο Μπαλαούρα να σουτάρει από πολύ μακριά και να στέλνει την μπάλα στην αριστερή γωνία του τερματοφύλακα. Το σκορ για τον ΑΓΙΑΞ έκλεισε και πάλι ο Πάτρας όταν σε αντεπίθεση πήρε την ασίστ από τον Φουσιάνη, διέσχισε το μισό γήπεδο και πλάσαρε εύστοχα φτάνοντας έτσι τα πέντε προσωπικά  τέρματα στο φετινό πρωτάθλημα. Από εκεί και πέρα, το παιχνίδι ήταν τυπική διαδικασία για τους δύο αντιπάλους με τους παίχτες του ΑΓΙΑΞ να ρίχνουν τον ρυθμό τους και να γυρίζουν την μπάλα στον χώρο του κέντρου.

Πως έπαιξε ο ΑΓΙΑΞ:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου