Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

ΑΓΙΑΞ - ΑΕΤ 2-2

 Ισόπαλη αναδείχθηκε η ομάδα μας σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο της Ασπροκκλησιάς με αντίπαλο την ομάδα της ΑΕΤ σε ένα πολύ καλό παιχνίδι που τα είχε όλα. Τέσσερα γκολ, δοκάρια και για τις δύο ομάδες, πολλές φάσεις στις δύο εστίες, ανατροπές του σκορ και μια κόκκινη κάρτα. Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα μας ήταν ο....

Χρήστος Η. Παπασωτηρίου που πέτυχε δύο πολύ όμορφα γκολ και συνδύασε την επιστροφή του στα γήπεδα, μετά το τέλος της στρατιωτικής του θητείας, με τον καλύτερο τρόπο. 
 Το παιχνίδι δεν άρχισε καλά για τον ΑΓΙΑΞ αφού η ομάδα της ΑΕΤ μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, επέβαλε τον ρυθμό της και κατάφερε να προηγηθεί μόλις στο 20' του αγώνα έπειτα από πολύ καλή κάθετη μπαλιά η οποία τρύπησε την άμυνα του ΑΓΙΑΞ και έβγαλε τον αντίπαλο επιθετικό τετ α τετ στο οποίο και ευστόχησε κάνοντας έτσι το 0-1. Δέκα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 30', ο Κοτσίρας αποχώρησε αναγκαστικά από τον αγωνιστικό χώρο αφού τραυματίστηκε και στην θέση του πέρασε ο Παπασωτηρίου Η. Χρήστος ο οποίος έμελλε να αλλάξει την ροή του παιχνιδιού. Το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με την ομάδα μας να δικαιούται ένα γκολ αφού είχε δύο πολύ καλές φάσεις με τον Μόκκα ο οποίος σούταρε δυνατά από πλάγια θέση με την μπάλα να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι και τον Δερμάνη έπειτα από εκτέλεση κόρνερ να σουτάρει μέσα από την μικρή περιοχή με τον αντίπαλο αμυντικό να διώχνει την μπάλα εξ' επαφής και πριν περάσει την γραμμή της αντίπαλης εστίας.
 Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας μπήκε πιο αποφασισμένη και προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση, κάτι που κατάφερε με τον Παπασωτηρίου Χρήστο στο 55' του αγώνα όταν πήρε την μπάλα, πέρασε στο σπριντ τον αντίπαλό του, σούταρε δυνατά και έστειλε την μπάλα αρχικά στο οριζόντιο δοκάρι και στην συνέχεια στα δίχτυα του αντίπαλου τερματοφύλακα.
 Και ενώ η ομάδα μας έδειχνε ότι μπορούσε να φτάσει και σε ένα δεύτερο γκολ με την απόδοσή της, ήρθε στο 60' του παιχνιδιού η ανόητη αποβολή του Σάκη Μόκα ο οποίος κινήθηκε απειλητικά προς αντίπαλο παίχτη, τον απώθησε με το σώμα και το κεφάλι του και δέχθηκε σωστά την κόκκινη κάρτα αφήνοντα έτσι την ομάδα του με 10 παίχτες και κάνοντας την προσπάθεια των συμπαικτών του ακόμα πιο δύσκολη.
 Παρ' όλα αυτά οι παίχτες του Θανάση Μπέντα, παίζοντας έξυπνα και με αντεπιθέσεις κατάφεραν σε μια από αυτές στο 85' να κάνουν την ολική ανατροπή στο παιχνίδι πάλι με δράστη τον Παπασωτηρίου Η. Χρήστο ο οποίος πήρε την μπάλα στο χώρο του κέντρου από πλάγια θέση, μπήκε στην περιοχή και αφού απέφυγε με εντυπωσιακό τρόπο τον προσωπικό του αντίπαλο, με ψύχραιμο πλασέ διαμόρφωσε το 2-1 υπέρ του ΑΓΙΑΞ. Και ενώ όλοι πίστευαν ότι η ομάδα μας θα πετύχαινε μια πολύ σημαντική νίκη απέναντι σε έναν αξιόλογο αντίπαλο, ήρθε η ισοφάριση στο 88' για την ΑΕΤ σε μια φάση διαρκείας στην περιοχή του Γιούρη Πετρένκο. Μάλιστα, η ομάδα της ΑΕΤ, η οποία είχε και δύο δοκάρια πριν το γκολ του Παπασωτηρίου με σέντρα σουτ από πλάγια θέση και δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, έχασε κι άλλη μια καλή ευκαιρία πριν το τέλος του αγώνα με την οποία θα μπορούσε να πάρει τελικά το παιχνίδι.

Πως έπαιξε ο ΑΓΙΑΞ:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου