Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

ΑΓΙΑΞ - Πρόδρομος 0-1

  Νέα ήττα για την ομάδα μας στο παιχνίδι με τον Πρόδρομο η οποία φέρνει τον ΑΓΙΑΞ στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα και....


κάνει την συνέχεια πλέον πολύ δύσκολη όσον αφορά την υπόθεση σωτηρία.
 Σε αντίθεση με προηγούμενα παιχνίδια, η ομάδα μας χθες ήταν πολύ κακή, πραγματοποιώντας μια από τις χειρότερες εμφανίσεις της στο φετινό πρωτάθλημα αφού δεν κατάφερε να απειλήσει σε καμία περίπτωση την αντίπαλη εστία. Από την άλλη πλευρά η ομάδα του Προδρόμου έδειξε πολύ καλά στοιχεία στον αγωνιστικό χώρο και πήρε μια δίκαιη νίκη δείχνοντας ότι δεν είναι τυχαία τόσο ψηλά στην βαθμολογία.
 Μόλις στο 5' του αγώνα χάθηκε η πρώτη ευκαιρία από τον Πρόδρομο όταν έπειτα από εκτέλεση κόρνερ η μπάλα έφτασε έξω από την περιοχή με τον παίχτη του Προδρόμου να σουτάρει με εντυπωσιακό τρόπο και τον τερματοφύλακα του ΑΓΙΑΞ Πετρένκο να αποκρούει στην δεξιά του γωνία εξίσου εντυπωσιακά. Στην συνέχεια οι φιλοξενούμενοι είχαν και δοκάρι, πάλι από εκτέλεση κόρνερ και λάθος συνεννόηση των αμυντικών της ομάδας μας, ο αντίπαλος επιθετικός σούταρε από πλάγια θέση στέλνοντας την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στην συνέχεια άουτ.
 Το γκολ το οποίο τελικά έκρινε και την αναμέτρηση, σημειώθηκε στο 70' λεπτό με αυτογκόλ του Γιώργου Μπούλμπου ο οποίος στην προσπάθειά του να διώξει την μπάλα σε συρτή σέντρα την έστειλα άθελα του στα δίχτυα της ομάδας του.

Πώς έπαιξε ο ΑΓΙΑΞ:


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου