Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

ΑΓΙΑΞ - Μετεωρα 0-1

 Την ήττα γνώρισε η ομάδα μας πριν λίγο στο παιχνίδι της με αντίπαλο τα Μετέωρα, με το τελικό σκορ να είναι 0-1 και να διαμορφώνεται......

στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού και συγκεκριμένα στο 85'.
 Τα Μετέωρα από τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού, κυκλοφόρησαν καλύτερα την μπάλα και έφτασαν κοντά στο γκολ σε 2-3 περιπτώσεις, κυρίως από στημένες φάσεις, χωρίς ωστόσο κάποια από αυτές αν θεωρείται κλασική ευκαιρία για γκολ. Από την άλλη πλευρά, οι παίχτες του ΑΓΙΑΞ, προτίμησαν να περιμένουν την αντίπαλη ομάδα στο δικό τους μισό γήπεδο και να χτυπήσουν στις αντεπιθέσεις αλλά το γεγονός του ότι δεν κατάφεραν να κρατήσουν την μπάλα στα πόδια τους, τους έφερνε συνεχώς σε θέση άμυνας.
 Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, οι παίχτες της ομάδας μας μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι χάνοντας σημαντική ευκαιρία να βρεθεί μπροστά στο σκορ με πρωταγωνιστή τον Γκουρουμάνο ο οποίος στην ασίστ του Πινιάρα, ευρισκόμενος μόνος του μέσα στην περιοχή προτίμησε να μην πλασάρει αμέσως, δεν έκανε καλό κοντρόλ της μπάλας, με αποτέλεσμα αυτήν να καταλήξει στα χέρια του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, Μπόμπολα.
 Από εκεί και πέρα και όσο περνούσε η ώρα, τα Μετέωρα προσπαθούσαν όλο και περισσότερο να φτάσουν στο γκολ, με τον ΑΓΙΑΞ να αμύνεται πολύ καλά και να ψάχνει στις αντεπιθέσεις το πολύ γρήγορο Μόκα για να κάνει την ζημιά.
 Τελικά το γκολ για τους φιλοξενούμενους, ήρθε στο 85' λεπτό με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά του Μπανάσιου ο οποίος έδωσε τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του.

 * Πολύ καλή η εικόνα μετά το τέλος του παιχνιδιού όπου οι παίχτες των δύο ομάδων έφυγαν σαν φίλοι από τον αγωνιστικό χώρο παρά την ένταση του παιχνιδιού και τις αψιμαχίες που υπήρξαν κατά την διάρκειά του...

Πως έπαιξε ο ΑΓΙΑΞ:


 ΥΓ: Σε αυτό το blog, προσπαθήσαμε και θα προσπαθούμε να μην αναφερθούμε στις αποφάσεις του διαιτητή, είτε πιστεύουμε οτι η ομάδα μας αδικήθηκε, είτε το αντίθετο....

Παρ' όλα αυτά δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε στον έναν από τους δύο βοηθούς διαιτητή ο οποίος έδειξε απαράδεκτη συμπεριφορά αφού με το τέλος του αγώνα, τον πλησίασε νεαρός παίχτης της ομάδας μας να του διαμαρτυρηθεί και ο εν λόγω βοηθός τον αποκάλεσε βλάκα μπροστά σε συμπαίχτες και αντιπάλους. Και σαν να μην έφτανε αυτό, όταν κατά την διάρκεια της αποχώρησης του διαιτητικού τρίου από το γήπεδο, οπαδός της ομάδας μας πλησίασε τον διαιτητή Κουτσάγια να του ζητήσει εξηγήσεις, πάλι ο ίδιος βοηθός συνέχισε να προκαλεί και να βρίζει γλυτώνοντας κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, και με την βοήθεια του Κουτσάγια, ένα πολύ.... θερμό τετ α τετ με τους παρευρισκόμενους εκείνη την ώρα στο γήπεδο.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου