Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

Παραληθαιοι - ΑΓΙΑΞ 0-0

Με τον βαθμό της ισοπαλίας έφυγε ο ΑΓΙΑΞ από τους Παραληθαίους σε ένα πολύ καλό παιχνίδι με ευκαιρίες και από τις δύο πλευρές. Πολύ καλή η απόδοση των παιχτών μας που....


θα μπορούσαν να πάρουν ακόμη και την νίκη στα τελευταία λεπτά.
 Το πρώτο ημίχρονο άρχισε με δύο μεγάλες ευκαιρίες, μια για κάθε ομάδα. Μόλις στο 4' λεπτό οι Παραληθαίοι έχασαν την πρώτη πολύ καλή ευκαιρία και στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Πινιάρας αστόχησε από πολύ κοντά στην σέντρα που επιχείρησε ο Σάκης Μόκας. Στην συνέχεια χάθηκε για τον ΑΓΙΑΞ άλλη μια πολύ καλή ευκαιρία. Αυτήν την φορά, ο Πινιάρας έδωσε με πολύ ωραία μπαλιά στον Πάτρα ο οποίος κέρδισε τις κόντρες και το πλασέ που επιχείρησε σταμάτησε σε αντίπαλο αμυντικό με τους παίχτες να διαμαρτύρονται για χέρι και πέναλτι.
 Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, η ομάδα των Παραληθαίων πίεσε την εστία του Γιούρι Πετρένκο ο οποίος σε όσες φάσεις χρειάστηκε έδειξε σε ετοιμότητα και κράτησε το μηδέν στην εστία του. Η σημαντικότερη ευκαιρία για τους Παραληθαίους ήρθε στο 60' από στημένη φάση όπου ο Σάκης Κάκιας έδιωξε την μπάλα πάνω στην γραμμή έπειτα από πλασέ του αντίπαλου επιθετικού.
 Σταδιακά και όσο περνούσε η ώρα οι παίχτες του ΑΓΙΑΞ φαινόταν πιο απειλητικοί από τους αντιπάλους τους και με πρωταγωνιστή τον πολύ καλό και σήμερα Σάκη Μόκα δημιούργησαν ευκαιρίες οι οποίες θα μπορούσαν να τους δώσουν τους τρεις βαθμούς. 
 Στο 70' ο Μόκας πήρε την μπάλα από τον χώρο του κέντρου και αφού πέρασε όλους τους αντίπαλους αμυντικούς, νικήθηκε τελικά από τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων. Στην αμέσως επόμενη φάση, πάλι ο Μόκας πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του με αποτέλεσμα ο τελευταίος αμυντικός να τον ανατρέψει καθαρά έξω από την μεγάλη περιοχή και να δεχτεί την κίτρινη κάρτα η οποία ήταν και η δεύτερη και να αφήσει την ομάδα του με δέκα παίχτες. Το φάουλ ανέλαβε να το εκτελέσει ο Μόκας με την μπάλα να μην του κάνει το... χατίρι αφού χτύπησε στο κάθετο δοκάρι, στην συνέχεια στο σώμα του αντίπαλου τερματοφύλακα, ξανά στο δοκάρι και στην συνέχεια βγήκε κόρνερ. 
 Αυτήν ήταν η μεγαλύτερη ευκαιρία για την ομάδα μας η οποία στην συνέχεια και μέχρι το τέλος του παιχνιδιού, εκμεταλλευόμενοι και το γεγονός του ότι οι αντίπαλοι έπαιζαν με δέκα παίχτες, δημιούργησε άλλες δυο τρεις καλές ευκαιρίες χωρίς όμως να καταφέρει να φτάσει σε κάποιο γκολ.

Πως έπαιξε ο ΑΓΙΑΞ:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου