Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΓΙΑΞ - Εθνικός Καστρακίου 2-0

 Σπουδαία νίκη με 2-0 πέτυχε πριν λίγο ο ΑΓΙΑΞ Ασπροκκλησιάς εντός έδρας, στο πρώτο τοπικό ντέρμπι για φέτος με αντίπαλο την....



ομάδα του Εθνικού Καστρακίου. Η ομάδα μας ήταν καλύτερη καθ' όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και έφτασε δίκαια στο τελικό αποτέλεσμα το οποίο, πέρα από μια σημαντική βαθμολογική ανάσα, της δίνει και σημαντική ψυχολογική ώθηση αφού στα προηγούμενα παιχνίδια παρά τις καλές εμφανίσεις της δεν κατάφερε να φτάσει στην νίκη.
 Από το ξεκίνημα του παιχνιδιού, οι παίχτες του ΑΓΙΑΞ επέβαλαν τον ρυθμό τους και κατάφεραν να προηγηθούν στο 20' λεπτό του αγώνα με απ' ευθείας χτύπημα φάουλ από μεγάλη απόσταση του εξαιρετικού σήμερα Κώστα Πάτρα ενώ μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου χάθηκαν κι άλλες ευκαιρίες από τους παίχτες μας με την αντίπαλη ομάδα να απειλή για πρώτη φορά στο 45' με απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ την οποία σταμάτησε ο τερματοφύλακας της ομάδας μας Γιούρι Πετρένκο.
 Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίχτες του ΑΓΙΑΞ έδωσαν χώρο στον Εθνικό και απειλούσαν κυρίως στις αντεπιθέσεις με τον Σάκη Μόκα και τον Κώστα Πάτρα να δημιουργούν και να χάνουν ευκαιρίες. Μάλιστα σε μια από αυτές, ο Μόκας πήρε την μπάλα στον χώρο του κέντρου και αφού πέρασε όλη την αντίπαλη άμυνα και τον τερματοφύλακα δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα αφού το πλασέ που επιχείρησε κόντραρε τελευταία στιγμή σε αντίπαλο αμυντικό και κατέληξε κόρνερ. Ότι όμως δεν κατάφερε ο Μόκας, το έκανε και πάλι ο Πάτρας ο οποίος στο 86' κυνήγησε μαι χαμένη φάση, κέρδισε την μπάλα από τους αμυντικούς και στην κόντρα που κέρδισε από την προσπάθεια του αντίπαλου τερματοφύλακα να διώξει, πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ σήμερα και σφράγισε το τελικό αποτέλεσμα.

Πως έπαιξε ο ΑΓΙΑΞ:



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου