Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΓΙΑΞ - Πλοπιακός 1-1

 Στο βαθμό της ισοπαλίας περιορίστηκε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι ο ΑΓΙΑΞ Ασπροκκλησιάς αυτήν την φορά εντός έδρας με αντίπαλο τον.....


επίσης νεοφώτιστο στην Α' κατηγορία, Πλοπιακό. Η ομάδα μας που σε αυτό το παιχνίδι ήθελε να πάρει την πρώτη της νίκη για την φετινή σεζόν, ξεκίνησε το παιχνίδι αρκετά επιθετικά, πιέζοντας πολύ ψηλά την αντίπαλη ομάδα δημιουργώντας στα πρώτα 10 λεπτά σημαντικές ευκαιρίες για γκολ τις οποίες όμως δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει. Στο 10' λεπτό του αγώνα, σε καθαρή ανατροπή του Ζήση Μπαλαούρα μέσα στην αντίπαλη περιοχή, ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι από το οποίο ευστόχησε ο Κοτσίρας και έδωσε το προβάδισμα στον ΑΓΙΑΞ Ασπροκκλησιάς. Στην συνέχεια και μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου η πίεση στην αντίπαλη περιοχή συνεχίστηκε και οι χαμένες ευκαιρίες διαδεχόταν η μια την άλλη χωρίς ωστόσο οι παίχτες μας να καταφέρουν να βάλουν ένα ακόμη γκολ με το οποίο θα έπαιρναν σαφές προβάδισμα έναντι του αντιπάλου τους.
 Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός της ομάδας μας σταδιακά έπεσε, οι παίχτες του Πλοπιακού κυκλοφορούσαν καλύτερα την μπάλα απ' ότι στο πρώτο ημίχρονο και απειλούσαν κυρίως με στημένες φάσεις. Σε μια από αυτές στο 65' του αγώνα πέτυχαν το γκολ της ισοφάρισης με κοντινό πλασέ σε φάση διαρκείας μέσα στην περιοχή του ΑΓΙΑΞ.
 Από εκεί και πέρα οι παίχτες μας προσπάθησαν να πάρουν εκ νέου το προβάδισμα στο σκορ χωρίς αποτέλεσμα αφού μέχρι το τέλος του αγώνα αν και δημιούργησαν 1-2 καλές ευκαιρίες, δεν κατάφεραν να φτάσουν σε κάποιο γκολ και έτσι για ακόμη ένα παιχνίδι φέτος αποχώρησαν από τον αγωνιστικό χώρο νιώθοντας ότι από το παχνίδι άξιζαν να πάρουν κάτι παραπάνω.


Πως έπαιξε ο ΑΓΙΑΞ:


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου