Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

Απροκκλησιά - Φλαμούλι 0-1

  Την ήττα γνώρισε η ομάδα μας σήμερα το απόγευμα στην έδρα της, στο πρώτο εντός έδρας για την φετινή σεζόν, από το Φλαμούλι με σκορ 0-1, ένα αποτέλεσμα που....


αφήνει μια πικρία στους παίχτες αλλά και τους φιλάθλους του ΑΓΙΑΞ αφού η εμφάνιση της ομάδας ήταν πολύ καλή και θα μπορούσε με λίγη τύχη να έχει πάρει θετικό αποτέλεσμα από μια από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας η οποία έχει στόχο για φέτος την κορυφή και τον πρωταθλητισμό.
 Ο ΑΓΙΑΞ ξεκίνησε το παιχνίδι με αμυντικούς προσανατολισμούς αφού από την μια οι πολλές απουσίες μεσοεπιθετικών παιχτών που μετρούσε για άλλη μια αγωνιστική ο Γιάννης Γρίβας και από την άλλη η ποιότητα της αντιπάλου ομάδας η οποία ήταν και το μεγάλο φαβορί πριν την έναρξη του παιχνιδιού, ανάγκασαν τους παίχτες της ομάδας μας να κλείσουν τους χώρους που οδηγούσαν προς την εστία του Γιούρι Πετρένκο και να ψάξουν κάτι καλό στις αντεπιθέσεις.
 Έτσι το παιχνίδι κυλούσε χωρίς ιδιαίτερη πίεση για την εστία του ΑΓΙΑΞ εκτός από δύο τρεις περιπτώσεις στις οποίες ο τερματοφύλακας Πετρένκο, με πολύ καλές τοποθετήσεις κράτησε το μηδέν για την εστία του. Μάλιστα στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου ο ΑΓΙΑΞ απείλησε την αντίπαλη εστία με δύο κεφαλιές του Δερμάνη οι οποίες κατέληξαν στα χέρια του τερματοφύλακα. 
 Τελικά αυτό που φαινόταν όλο και πιο δύσκολο όσο περνούσε ο χρόνος για τους φιλοξενούμενους, δηλαδή η επίτευξη ενός γκολ, ήρθε στο 65' από την... άσπρη βούλα σε μια φάση όπου ο διαιτητής υπέδειξε πέναλτι στο οποίο ευστόχησε ο παίχτης του Φλαμουλίου, έβαλε την ομάδα του μπροστά στο σκορ και τελικά της έδωσε την νίκη αφού μέχρι το τέλος του παιχνιδιού δεν άλλαξε τίποτα..

 Η σύνθεση του ΑΓΙΑΞ: Πετρένκο, Μπούλμπος, Κάκιας, Μόκκας Σ., Μπέλος, Δερμάνης, Μπαλαούρας Λ., Αγγέλου, Γκουρουμάνος, Τριμίντζιος (64' Πινιάρας), Πάτρας (74' Τσίτσαρης).

 Για ακόμη ένα παιχνίδι η κακοδαιμονία για τον ΑΓΙΑΞ συνεχίστηκε αφού στο 74' αποχώρισε με ενοχλήσεις στον δικέφαλο ο Κώστας Πάτρας.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου