Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

Άρχισε η προετοιμασία της ομάδας....

 Πρεμιέρα στις προπονήσεις για την νέα περίοδο είχε σήμερα το απόγευμα ο ΑΓΙΑΞ Ασπροκκλησιάς στο γηπέδου του χωριού μας. Το παρόν στην πρώτη έδωσε η πλειοψηφία των....ποδοσφαιριστών της ομάδας, οι νέοι παίχτες που αποκτήθηκαν στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο καθώς και τα μέλη της διοίκησης.
 Πριν την προπόνηση υπήρξε ομιλία του αντιπροέδρου Πολίτη Αντώνη και του προπονητή της ομάδας μας Γιάννη Γρίβα προς τους παίχτες όπου και οι δύο τους ευχήθηκαν καλή ποδοσφαιρική χρονιά στους παίχτες της ομάδας.
 
Στο κέντρο ο νέος τερματοφύλακας της ομάδας μας Γιούρι ΠετρένκοΟ Γιάννης Αγγέλου αναμένεται να βοηθήσει κατά πολύ φέτος τον ΑΓΙΑΞ

Ο Κώστας Ζαφείρης, το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΑΓΙΑΞ που ανακοινώθηκε σήμερα και ήρθε για να αντικαταστήσει τον Μανώλη Παπαγεωργόπουλο που αποδεσμεύτηκε χθες. Πέρυσι αγωνίστηκε σαν βασικός στην ομάδα του Βαλτινού σημειώνοντας 5 γκολ και με πολύ καλές εμφανίσεις. Η θέση του στο γήπεδο είναι περιφερειακός επιθετικός και πλάγιος χαφ. Του ευχόμαστε τα καλύτερα για την νέα χρονιά.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου