Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

Τα νέα του ΑΓΙΑΞ.....

 Η διοίκηση της ομάδας μας έχει ξεκινήσει εδώ και πολύ καιρό τον σχεδιασμό της ομάδας για την επόμενη σεζόν. Αρχικός της στόχος είναι να διατηρήσει όσο τον δυνατό περισσότερους παίχτες από τον κορμό της περσινής ομάδας και έπειτα να προχωρήσει στις απαιτούμενες προσθήκες για να κλείσει το ρόστερ και να είναι ανταγωνιστική την επόμενη σεζόν.
 Έτσι για το πρώτο σκέλος του σχεδιασμού της ομάδας, αυτό των ανανεώσεων, ήρθε η ώρα των.... ανακοινώσεων.
 Από την διοίκηση ανακοινώθηκε πριν λίγο οι ανανεώσεις....


τεσσάρων ποδοσφαιριστών οι οποίοι έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην περυσινή πορεία και θα είναι μαζί μας και του χρόνου στην Α ερασιτεχνική κατηγορία.
 Πρόκειται για τον πρώτο σκόρερ του νομού Τρικάλων, Γιάννη Καλτσούδα, τον Μανώλη Παπαγεωργόπουλο, τον Λάζαρο Μπαλαούρα και τον Δημήτρη Ζαχαράκη. Να τονίσουμε ότι και για τους τέσσερις παίχτες, μετά την πολύ καλή τους παρουσία στο περυσινό πρωτάθλημα, έγιναν κρούσεις από άλλες ομάδες για να συνεχίσουν την ποδοσφαιρική τους καριέρα και σίγουρα αποτελεί επιτυχία για την διοίκηση του ΑΓΙΑΞ η ανανέωση της συνεργασίας τους.
Όσον αφορά τώρα το κομμάτι που καίει, αυτό των μεταγραφών, μετά το... ναυάγιο της μεταγραφής του Οικονόμου από την Κρύα Βρύση, στην οποία τελικά θα συνεχίσει την καριέρα του, η διοίκηση είναι πολύ προσεκτική στις κινήσεις που κάνει στο μεταγραφικό παζάρι και δεν αφήνει να διαρρεύσει κανένα όνομα.... Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως έχει μείνει πίσω σε αυτόν τον τομέα.
Μάλιστα πολύ σύντομα αναμένονται και οι πρώτες ανακοινώσεις οι οποίες ίσως προκαλέσουν αίσθηση στην ποδοσφαιρική πιάτσα....


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου