Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Η φιέστα του ΑΓΙΑΞ Ασπροκκλησιάς

 Την κατάκτηση του πρωταθλήματος γιόρτασε η ομάδα μας χθες το απόγευμα στην φιέστα που διοργάνωσε η διοίκηση, στο γήπεδο του χωριού. Το παρόν στην φιέστα έδωσαν.....


πολλοί φίλαθλοι, επίσημοι και όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας με μοναδικούς απόντες τους Παπασωτηρίου Η. Χρήστο, Κονταξή Ευρυπιδη και Γκαραγκάνη Παναγιώτη, οι οποίοι για επαγγελματικούς λόγους δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν.
 Το "μενού" περιελάμβανε φιλικό παιχνίδι με την ομάδα της ΑΕΤ το οποίο έληξε με σκορ 0-3 και σαφή ανωτερότητα των φιλοξενούμενων οι οποίοι έδειξαν πολύ καλά στοιχεία στον αγωνιστικό χώρο. Οι παίχτες του ΑΓΙΑΞ προσπάθησαν να κάνουν κάτι καλό αλλά ήταν εμφανή η... αποχή τους από τους αγωνιστικούς χώρους αφού η ομάδα έχει τελειώσει τις υποχρεώσεις της εδώ και δύο μήνες.
 Στην συνέχεια, μετά από έναν σύντομο χαιρετισμό του προέδρου της ΕΠΣΤ κ. Μπουτζιώλη και του Δημάρχου Καλαμπακας κ Σακελαρίου, η διοίκηση του ΑΓΙΑΞ προσέφερε δώρα στους επίσημους και στην φιλοξενούμενη ομάδα και βράβευσε με αναμνηστική πλακέτα τον πρώτο σκόρερ της σεζόν και πολυτιμότερο παίχτη της ομάδας που αναδείχτηκε έπειτα από ψηφοφορία του ajax-asprokklisias.blogspot.com, Γιάννη Καλτσούδα. 'Επειτα σειρά είχαν οι... πρωταθλητές καθώς απονεμήθηκαν τα μετάλλια στους παίχτες του ΑΓΙΑΞ, με τελευταίο τον αρχηγό της ομάδας μας Τριμίντζιο Βασίλη ο οποίος σήκωσε και το τρόπαιο του πρωταθλήματος μαζί με τον Πολίτη Αντώνη, αρχηγό επί σειρά ετών της ομάδας μας. Οι πανηγυρισμοί τελείωσαν στην άκρη του γηπέδου όπου είχε στηθεί ψησταριά και υπήρχαν αναψυκτικά και μπύρες τα οποία προσφερόταν δωρεάν σε όλους.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου