Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

Η νέα διοίκηση του ΑΓΙΑΞ Ασπροκκλησιάς.

Ολοκληρώθηκε πριν λίγη ώρα η γενική συνέλευση του ΑΓΙΑΞ Ασπροκκλησιάς, από την οποία αναδείχθηκε η νέα διοίκηση της ομάδας. Η συνέλευση έγινε στον δημοτικό σχολείο του χωριού με τον αριθμό των μελών που συγκεντρώθηκαν να κρίνεται ικανοποιητικός.
Την συζήτηση άνοιξε ο -πρώην πλέον- πρόεδρος της ομάδας.....



Μόκας Κώστας ο οποίος καλωσόρισε τα μέλη του ΑΓΙΑΞ και  έκανε έναν γρήγορο απολογισμό της περιόδου που τελείωσε τονίζοντας ότι είναι περήφανος που επί της προεδρίας του η ομάδα ανέβηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Α' ερασιτεχνική κατηγορία και ευχαρίστησε όλους όσους συντέλεσαν σε αυτήν την επιτυχία.
 Τον λόγο στην συνέχεια πήρε ο ταμίας της ομάδας Βασίλης Τριμίντζιος ο οποίος έκανε μια αναφορά στον ισολογισμό της ομάδας και στην συνέχεια μαζί με τον Κώστα Μόκα, απάντησαν στις ερωτήσεις των μελών από τις οποίες οι περισσότερες αφορούσαν, όπως είναι φυσικό, τα οικονομικά της ομάδας.
 Τέλος, τον λόγο πήρε ο γραμματέας του ΑΓΙΑΞ, Ζιώγας Μένιος ο οποίος εξήγησε στους παρευρισκομένους την διαδικασία της ψηφοφορίας και τους ανακοίνωσε τις υποψηφιότητες.



 Έτσι η νέα διοίκηση του ΑΓΙΑΞ Ασπροκκλησιάς είναι η εξής:
Πρόεδρος: ΤΡΙΜΙΝΤΖΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Αντιπρόεδρος: ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

Γραμματέας: ΖΙΩΓΑΣ ΜΑΝΕΛΑΟΣ

Γενικός αρχηγός: ΤΥΜΠΑΣ ΑΡΓΥΡΗΣ

Ταμείας: ΤΡΙΜΙΝΤΖΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Μέλος: ΜΟΚΑΣ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Μέλος: ΜΟΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου