Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Παραίτηση σοκ του προπονητή Νίκου Κακούσιου!!!

 Την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία της του ΑΓΙΑΞ Ασπροκκλησιάς υπέβαλε ο Νίκος Κακούσιος πριν λίγη ώρα στην διοίκηση του ΑΓΙΑΞ Ασπροκκλησιάς, η οποία και έγινε δεκτή. 



 Σε συνάντηση που έγινε το απόγευμα μεταξύ των μελών της διοίκησης και του Νίκου Κακούσιου -με πρωτοβουλία του ιδίου-, ο πρώην πλέον προπονητής της ομάδας, εξήγησε τους λόγους για τους οποίους δεν μπορεί να συνεχίσει τόσο σαν προπονητής όσο και σαν παίχτης. Να τονίσουμε πως η συζήτηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και από τις δύο πλευρές.
 Πλέον μετά την αιφνιδιαστική αυτήν παραίτηση, ο νέος πρόεδρος αλλά και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης του ΑΓΙΑΞ καλούνται να πάρουν την πρώτη τους -και συνάμα σημαντικότερη ίσως απόφαση για την φετινή χρονιά- από την μέρα που εκλέχτηκαν αφού θα πρέπει να βρουν τον αντικαταστάτη του Κακούσιου στον πάγκο της ομάδας. Ήδη τα πρώτα ονόματα έπεσαν στο τραπέζι και από αύριο κιόλας θα αρχίσουν οι επαφές με τους υποψήφιους να αναλάβουν τα ηνία της ομάδας.


* Ο Νίκος Κακούσιος έδωσε στο blog την παρακάτω επιστολή την οποία μας ζήτησε να δημοσιεύσουμε:

"Η χρονιά που πέρασε θα μείνει σε όλους μας αξέχαστη στις μνήμες μας. Εγώ από την μεριά μου θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση, τους ποδοσφαιριστές μου, για τους οποίους θα το πω για μια ακόμη φορά ότι εκτός από πολύ καλοί παίχτες ήτανε και πολύ καλοί χαρακτήρες, αλλά και τον φίλαθλο κόσμο της Ασπροκκλησιάς που ήταν πάντοτε μαζί μας. 
 Από την μεριά μου πιστεύω ότι έδωσα τα πάντα για την ομάδα έτσι ώστε να πετύχει τους στόχους της.
 Για λόγους προσωπικούς δεν μπορώ πλέον να συνεχίσω σαν προπονητής αλλά και σαν παίχτης.
 Έτσι θέλω να ευχηθώ στην ομάδα μέσα από την καρδιά μου, καλή επιτυχία στην επόμενη χρονιά...."


*Σαν διαχειριστής αυτού του blog αλλά και σαν παίχτης της περσινής ομάδας-μοντέλο του ΑΓΙΑΞ Ασπροκκλησιάς, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Νίκο Κακούσιο για ότι πρόσφερε στην ομάδα τόσο σαν παίχτης τα προηγούμενα χρόνια, όσο και σαν προπονητής τον τελευταίο χρόνο, στον οποίον και συνέδεσε το όνομά του με την μεγαλύτερη επιτυχία της ομάδας, την άνοδο στην Α' ερασιτεχνική.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου