Κυριακή 22 Μαΐου 2011

Λυγαριά - Ασπροκκλησιά 5-4

 Ήττα για την ομάδα μας σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο της Λυγαριάς με σκορ 4-5 με μεγάλη ανατροπή από τους γηπεδούχους αφού κατά την διάρκεια του αγώνα βρέθηκαν να χάνουν με 0-3 και 1-4 σε ένα αδιάφορο και για τους δύο αντιπάλους παιχνίδι το οποίο όμως πρόσφερε θέαμα και πολλά γκολ στους φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο.

 Το παιχνίδι για την ομάδα μας άρχισε με τον καλύτερο τρόπο αφού μόλις στο 9' του αγώνα το σκορ ήταν.....



0-3 με σκόρερ στο 1' τον Καλτσούδα και στο 5' και 9' τον Κοτσίρα. Από εκεί και πέρα οι παίχτες μας έριξαν τον ρυθμό του παιχνιδιού και το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με γκολ των γηπεδούχων που διαμόρφωσαν το 1-3.
 Στο δεύτερο μέρος ο ΑΓΙΑΞ σημείωσε και τέταρτο γκολ με τον Γιάννη Καλτσούδα στο 60' να χρίζεται για δεύτερη φορά σκόρερ στο  σημερινό παιχνίδι και να φτάνει τα 43 συνολικά στο πρωτάθλημα, επίδοση πραγματικά εντυπωσιακή που τον καθιστά μάλιστα και πρώτο σκόρερ σε όλα τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα. Από το γκολ αυτό όμως και μετά, οι παίχτες μας θεώρησαν ότι το ματς έχει ....λήξει και χαλάρωσαν. Αντίθετα με αυτούς, οι παίχτες της Λυγαριάς είχαν διαφορετική άποψη και με αντεπίθεση διαρκείας έκαναν την μεγάλη ανατροπή και έφτασαν δίκαια στην νίκη με τελικό σκορ το 4-5.
 Το αποτέλεσμα αυτό βέβαια δεν .....χάλασε κανέναν από τους παίχτες του ΑΓΙΑΞ οι οποίοι από σήμερα είναι και με την βούλα πρωταθλητές του Β' ομίλου και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια....

 
* Επόμενο ποδοσφαιρικό ραντεβού στις 12 Ιουνίου στο γήπεδο του χωριού μας όπου θα γίνει η φιέστα για τον ΑΓΙΑΞ.

* Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου της Λυγαριάς ήταν σε πολύ καλή κατάσταση και είναι το καλύτερο γήπεδο που έχουμε επισκεφθεί φέτος.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ  ΣΤΟΥΣ ΠΑΊΧΤΕΣ, ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΉ, ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΆΘΛΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΆΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΉ ΦΕΤΙΝΉ ΠΟΡΕΊΑ ΤΟΥ ΑΓΙΑΞ ΑΣΠΡΟΚΚΛΗΣΙΑΣ!!!!!
ΌΛΟΙ ΤΟΥΣ ΒΟΉΘΗΣΑΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΆ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΌΠΟ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΟΜΆΔΑ...

1 σχόλιο:

  1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή