Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2020

ΑΓΙΑΞ - Κεφαλοβρυσιακός 2-2: Ισοπαλία πριν την καραντίνα

 Τον πρώτο του βαθμό μετά από τρεις αγωνιστικές πήρε ο ΑΓΙΑΞ Ασπροκκλησιάς σήμερα το απόγευμα, όπου αντιμετώπισε εντός έδρας την ομάδα του Κεφαλοβρυσιακού στο τελευταίο παιχνίδι πριν την... καραντίνα -λόγω covid- που έρχεται στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, για τουλάχιστον έναν μήνα.



 

 

 Το παιχνίδι είχε ρυθμό, τέσσερα γκολ, εναλλαγές στο σκορ και πολλές αξιόλογες φάσεις στις δύο εστίες. Ο ΑΓΙΑΞ κατόρθωσε να πάρει προβάδισμα πολύ νωρίς στο σκορ αφού μόλις στο 4ο λεπτό, έπειτα από ωραίο συνδυασμό και ασίστ του Γιαννάκη, ο Κώστας Αγγέλης, έστειλε από κοντά με ψύχραιμο πλασέ την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0. ο Σκόρερ 15 λεπτά αργότερα στάθηκε άτυχος αφού τραυματίστηκε και αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο. Η φιλοξενούμενη ομάδα, κατάφερε να ισοφαρίσει λίγο πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου από στημένη φάση και κοντινή κεφαλιά.

 Μάλιστα, ο Κεφαλοβρυσιακός κατάφερε με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 50, να πάρει κεφάλι στο σκορ, πάλι από στημένη φάση και κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι. Από το σημείο εκείνο, το ματς απέκτησε γρήγορο ρυθμό με τον ΑΓΙΑΞ να πιέζει για την ισοφάριση, να έχει μια ελαφρά υπεροχή και τελικά να έρχεται το γκολ με κεφαλιά το Μπασιούρα για το 2-2 στο 80ο λεπτό.






























0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου