Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2020

ΑΓΙΑΞ - Πρίνος 0-5: Βαριά ήττα στην πρεμιέρα....

 Με το βαρύ 0-5 ηττήθηκε η ομάδα μας σήμερα το μεσημέρι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, όπου αντιμετώπισε το Πρίνος εντός έδρας.

 


 

 Ο ΑΓΙΑΞ έδειξε....

 

 ανταγωνιστικός μόνο στο πρώτο ημίχρονο, το οποίο όμως τον βρήκε ίσως άδικα πίσω στο σκορ με 0-1 αν και με βάση την απόδοση των δύο ομάδων και την εικόνα του παιχνιδιού, δικαιούταν σίγουρα κάτι παραπάνω μιας και δημιούργησε 2-3 καλές ευκαιρίες και θα μπορούσε να έχει σκοράρει ένα γκολ. 

 Το δεύτερο μέρος, άρχισε εφιαλτικά για εμάς, αφού οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πετύχουν 2 γκολ στα πρώτα 10 λεπτά του και να κάνουν το παιχνίδι τυπική διαδικασία. Η συνέχεια και το τελικό 0-5 ήρθε φυσιολογικά αφού ο ΑΓΙΑΞ μετά το 0-3, κυριολεκτικά κατέρρευσε αφού έμεινε από στόχο αλλά κυρίως και από δυνάμεις. 

 Για τον ΑΓΙΑΞ, αυτό ήταν το δεύτερο επίσημο παιχνίδι του μετά την επάνοδό του στην Β' ερασιτεχνική κατηγορία και έδειξε και σήμερα πως χρειάζεται δουλειά και παιχνίδια για να δέσει η ομάδα ενώ σίγουρα οι νίκες δεν θα αργήσουν να έρθουν. Από την άλλη, η ομάδα του Πρίνους έδειξε πολύ καλά στοιχεία και θα είναι σίγουρα στις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν στο φετινό πρωτάθλημα.


Η αρχική ενδεκάδα του ΑΓΙΑΞ: 


Έπαιξαν και οι: Πλιάγκας, Μπασιούρας, Γκουλιάφας, Ζιώγας, Ζησόπουλος








0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου