Παρασκευή 28 Αυγούστου 2020

ΑΝΑΤΡΟΠΗ: Βρέθηκε επενδυτής, κατεβαίνει ο ΑΓΙΑΞ στο πρωτάθλημα!

 Τεράστια ανατροπή σε όσα έγιναν και σας μεταφέραμε πριν λίγες μέρες σχετικά με το μέλλον του ΑΓΙΑΞ αφού μετά τις ραγδαίες εξελίξεις των τελευταίων τεσσάρων ημερών, πλέον η ομάδα μας είναι έτοιμη να κατέβει στο πρωτάθλημα και μάλιστα τις επόμενες ημέρες θα ανακοινώσει προπονητή ενώ έχει δρομολογηθεί ακόμη και η έναρξη της προετοιμασίας!

 


 Η διάλυση και ο επενδυτής από την Αθήνα.

 Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με την σειρά. Όπως σας είχαμε ενημερώσει, το Σάββατο το βράδυ έγινε γενική συνέλευση στην Ασπροκκλησιά και η απόφαση που πάρθηκε ήταν η διάλυση της ομάδας. Ο κυριότερος λόγος που μας οδήγησε εκεί, ήταν το οικονομικό κομμάτι αφού τα έσοδα για την χρονιά που έρχεται θα ήταν ελάχιστα ενώ τα έξοδα πολύ περισσότερα. 

 Η απόφαση αυτή, ανακοινώθηκε την Κυριακή και από τότε πολλοί φίλαθλοι του ΑΓΙΑΞ έψαξαν πιθανούς τρόπους να αλλάξουν την μοίρα της ομάδας. Από την Δευτέρα, υπήρξαν φήμες πως βρέθηκε το άτομο που θα χρηματοδοτήσει την ομάδα για τα βασικά της έξοδα στην διάρκεια της σεζόν και να την κρατήσει ζωντανή. Όπως αποδείχθηκε τελικά, οι φήμες βγήκαν αληθινές και έτσι ο ΑΓΙΑΞ είναι έτοιμος να κατέβει στο νέο πρωτάθλημα της Β ερασιτεχνικής κατηγορίας!

Ποιος είναι ο.... επενδυτής;;

 Αυτό είναι κάτι που για την ώρα δεν μπορούμε να το απαντήσουμε και θα ανακοινωθεί από την διοίκηση τις επόμενες ημέρες. Το μόνο που ξέρουμε, είναι πως είναι κάτοικος Αθηνών, θέλει πολύ να βοηθήσει τον ΑΓΙΑΞ -και το έδειξε έμπρακτα- ενώ κάτι που ίσως προκαλέσει έκπληξη, είναι πως η καταγωγή του δεν είναι από την Ασπροκκλησιά αλλά από ένα κοντινό χωριό.

Οι επόμενες κινήσεις

 Πλέον με τα δεδομένα αυτά, η διοίκηση σε συνεργασία με τον άνθρωπο που εμφανίστηκε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή για να σώσει τον ΑΓΙΑΞ κάνουν αγώνα δρόμου για να κλείσουν τα ανοιχτά μέτωπα όσον αφορά τον σχεδιασμό της νέας περιόδου.

 Τα δεδομένα είναι μέχρι στιγμής πως σχεδόν όλοι οι παίχτες από το περσινό ρόστερ μένουν στην ομάδα, υπάρχει καταρχήν συμφωνία με προπονητή και νέους παίχτες που θα έρθουν σαν μεταγραφές, ενώ τις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσει και η προετοιμασία. Περισσότερα θα ανακοινωθούν τις επόμενές μέρες.











0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου