Δευτέρα 20 Μαΐου 2019

ΑΓΙΑΞ - Πρόδρομος 2-4

 Την ήττα με σκορ 2-4 γνώρισε η ομάδα μας στο εντός έδρας ντέρμπι της Κυριακής, όπου αντιμετώπισε τον Πρόδρομο. Ο ΑΓΙΑΞ έδειξε καλά στοιχεία αλλά έμεινε στο δεύτερο μέρος από δυνάμεις και έτσι ήρθε η ήττα που τον αφήνει πλέον στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος.
 Το ματς άρχισε με τον...


 καλύτερο τρόπο για τον ΑΓΙΑΞ αφού μόλις στο 5' ο Σωκράτης Γκουλιάφας άνοιξε το σκορ με ένα εκπληκτικό γκολ που άφησε άφωνους ακόμα και τους αντίπαλους μας όταν από πλάγια θέση μέσα από την μεγάλη περιοχή, έσκαψε την μπάλα με το εξωτερικό και την πέρασε πάνω από τον τερματοφύλακα γράφοντας το 1-0. Μάλιστα πέντε λεπτά αργότερα λίγο έλειψε να διπλασιάσει τα τέρματα του όταν σε τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα, δεν κατάφερε να τον νικήσει. Στο 25' ήρθε η ισοφάριση από μακρινό φάουλ που ξεγέλασε τον τερματοφύλακα του ΑΓΙΑΞ ενώ το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με τον ΑΓΙΑΞ να προηγείται με γκολ και πάλι του Σωκράτη Γκουλιάφα.


 Στο δεύτερο μέρος, η ομάδα του Προδρόμου μπήκε καλύτερα στο ματς και κατάφερε να ισοφαρίσει μόλις στο 60' σε 2-2. Μάλιστα λίγα λεπτά αργότερα, και συγκεκριμένα στο 70' η ομάδα του Προδρόμου προηγήθηκε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Το τελικό 2-4 ήρθε στο 90' βάζοντας τέλος στις ελπίδες του ΑΓΙΑΞ να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Φωτορεπορτάζ από το ματς:



































0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου