Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2019

Η πρεμιέρα της Γ ερασιτεχνικής - Δηλώσεις προπονητή και ταμεία του ΑΓΙΑΞ

 Αρχίζει το ερχόμενο Σάββατο το πρωτάθλημα της Γ ερασιτεχνικής κατηγορίας, με τον ΑΓΙΑΞ να φιλοξενείται στο γήπεδο του Παλιομονάστηρου όπου θα αντιμετωπίσει το Μπελέτσι. Να θυμίσουμε πως η ομάδα μας βρίσκεται στον δεύτερο όμιλο, όπου παίρνουν μέρος συνολικά οχτώ ομάδες με τις δύο πρώτες να κερδίζουν το εισιτήριο της ανόδου. Ας δούμε το πρόγραμμα της πρώτης αγωνιστικής:




Α ΟΜΙΛΟΣ
ΑΟΣ Σαραγίων-Λεπτοκαρυά
Ακ. Τρικάλων-Διαλεχτό
Παλαιόπυργος-Διαμάντι
Άγ. Απόστολοι-Πατουλιά


Β ΟΜΙΛΟΣ
Φωτάδα-Γενέσι
Μπελέτσι- ΑΓΙΑΞ Ασπροκκλησιάς
Ελευθεροχώρι-Πρόδρομος
Ανταλλάξιμα-Λιλή



 Με αφορμή την έναρξη της σεζόν ζητήσαμε από τον προπονητή του ΑΓΙΑΞ και ένα μέλος του ΔΣ της ομάδας να μας κάνουν μια μικρή δήλωση. 


 Ο προπονητής του ΑΓΙΑΞ Χρήστος Μπέλος δήλωσε τα εξής:
"Κάναμε μεγάλη προσπάθεια για να επιστρέψει η ομάδα μας στα γήπεδα. Έχουμε κάνει μια πολύ καλή ομάδα για την κατηγορία που βρισκόμαστε, και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε. Κάθε αποτέλεσμα στο τέλος της σεζόν, θα είναι δεκτό! Εύχομαι η νέα χρονιά να φέρει σε όλους μια καλή και υγιή σεζόν χωρίς τραυματισμούς και με πολλές επιτυχίες!!!"

Από την πλευρά της διοίκησης, ο ταμείας της ομάδας Πολίτης Αντώνης δήλωσε τα εξής:
 "Καταρχήν θέλω να ευχηθώ χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο. Όσον αφορά τον ΑΓΙΑΞ, θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στην ομάδα μας, να έχουμε μια καλή αγωνιστική χρονιά μακριά από τραυματισμούς. Από πλευράς της διοίκησης, θα είμαστε δίπλα τους έτσι ώστε μαζί να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει."


















0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου