Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016

Εύκολα ο ΑΓΙΑΞ 4-1 το Κεφαλόβρυσο

 Σε τυπική διαδικασία εξελίχθηκε το σημερινό ματς με το Κεφαλόβρυσο στην Απσροκκλησιά όπου ο ΑΓΙΑΞ παρά τις πολλές απουσίες που είχε να αντιμετωπίσει, παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο κυρίως στο πρώτο ημίχρονο και με....
"μαέστρο" το Κώστα Τάτσιο και εκτελεστή τον Βασίλη Πινιάρα να ξεχωρίζουν, σκόρπισε το Κεφαλοβρύσο κερδίζοντας το με 4-1. Η ομάδα μας δεν άφησε κανένα περιθώριο στην αντίπαλη ομάδα να αμφισβητήσει την υπεροχή του και με τέσσερα γκολ σε ένα καταιγιστικό πρώτο ημίχρονο πήρε τους τρεις βαθμούς πιο εύκολα απ ότι περίμεναν οι λιγοστοί φίλαθλοι που παρακολούθησαν το παιχνίδι.


 Οι παίχτες του ΑΓΙΑΞ μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο πρώτο λεπτό είχαμε την πρώτη καλή στιγμή όταν ο Λάζαρος Μπαλαούρας σούταρε από πλάγια θέση με την μπάλα να βρίσκει την εξωτερική πλευρά των διχτύων. Στο 7ο λεπτό έγινε η φάση που ίσως έκρινε σε μεγάλο βαθμό το παιχνίδι με τον τερματοφύλακα του ΑΓΙΑΞ Γκουαρνταμπάσο να πραγματοποιεί εξαιρετική απόκρουση στην γωνία του τέρματος του και να κρατάει το μηδέν στην μοναδική καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους στο πρώτο μέρος. Έτσι, αφού δεν έγινε η ζημιά για τον ΑΓΙΑΞ στην ευκαιρία του 7', φρόντισαν από εκεί και πέρα οι παίχτες των Μπαλαούρα-Καλτσούδα με τέσσερα γκολ να κάνουν το παιχνίδι να μοιάζει πολύ εύκολο. Η αρχή έγινε στο 26' όταν ο Βασίλης Πινιάρας κέρδισε καθαρό πέναλτι με τον Κώστα Τάτσιο να ευστοχεί από την άσπρη βούλα και να ανοίγει το σκορ. Δύο λεπτά αργότερα ο Αποστόλης Κυργιάζος με μπαλιά ακριβείας στην πλάτη της άμυνας βρήκε τον Βασίλη Πινιάρα ο οποίος με κοντρόλ και ψύχραιμο πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0. Στο 35' και πάλι ο Πινιάρας εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Τάτσιου και με πλασέ έκανε το 3-0, ενώ ένα λεπτό αργότερα ήταν η σειρά του Μπρόβα να δώσει ασίστ στον Πινιάρα ο οποίος με σουτ από το ύψος του πέναλτι έκανε τέσσερα τα γκολ του ΑΓΙΑΞ κάνοντας χατ τρικ. Λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου χάθηκε μια καλή ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους με τον επιθετικό τους να περνάει με ωραία ενέργεια δύο παίχτες του ΑΓΙΑΞ και να πλασάρει όμως πάνω από τα δοκάρια.

 Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με γκολ για την ομάδα του Κεφαλόβρυσου όταν στο 49' εκμεταλλεύτηκαν τα αμυντικά κενά που είχαν δημιουργηθεί και με ωραία αντεπίθεση μείωσαν σε 4-1 με την συνέχεια του παιχνιδιού να μην έχει κάποιες ιδιαίτερες φάσεις για γκολ και τον ΑΓΙΑΞ να κρατάει πολύ εύκολα το υπέρ του σκορ.

Πώς έπαιξε ο ΑΓΙΑΞ:








0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου