Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

ΑΓΙΑΞ - Πρίνος 1-2

 Την ήττα γνώρισε η ομάδα μας στο χθεσινό εξ αναβολής παιχνίδι με αντίπαλο το Πρίνος, ένα αποτέλεσμα που βάζει τέλος στις όποιες ελπίδες είχε ο ΑΓΙΑΞ για άνοδο αφού η διαφορά από την δεύτερη προνομιούχο θέση βρίσκεται πλέον στους 10 βαθμούς. 


 Η ομάδα μας στο χθεσινό ματς δεν ήταν καλή τόσο αμυντικά όπου πλήρωσε τα πολλά ατομικά λάθη, όσο και επιθετικά, με το πρώτο ημίχρονο να φεύγει χωρίς καμία κλασική ευκαιρία για τους παίχτες μας ενώ στο δεύτερο η εικόνα έγινε σαφώς καλύτερη αφού εκτός από το γκολ του Βασίλη Πινιάρα στο 61', είχαμε χαμένο πέναλτι από τον Κώστα Τάτσιο λίγα λεπτά πριν και ακόμη τρεις κλασικές ευκαιρίες για γκολ με τους Καλτσούδα, Τάτσιο και Μανώλη. Παρόλα αυτά η ομάδα του Πρίνους η οποία κατάφερε να εκμεταλλευτεί τα τεράστια αμυντικά κενά του χθεσινού ΑΓΙΑΞ, δεν παράτησε το παιχνίδι στο 1-0 και έφτασε στην ανατροπή του σκορ με δύο γκολ στο 68' και στο 78'. Από εκεί και πέρα, στο τελευταίο τέταρτο του παιχνιδιού το παιχνίδι πήρε πολύ γρήγορο ρυθμό με τις δύο ομάδες να κάνουν ευκαιρίες για να πετύχουν κι άλλα γκολ. Το τελικό 1-2 όπως είναι φυσικό δεν άρεσε σε κανέναν στο στρατόπεδο του ΑΓΙΑΞ. Επόμενο ματς, την ερχόμενη Κυριακή εκτός έδρας στο τοπικό ντέρμπι με τον Αγιοφυλλικό στο Αγιόφυλλο.

Το φιλμ του παιχνιδιού:


7'. Σουτ από πλάγια θέση για την ομάδα του Πρίνους, διώχνει σε κόρνερ ο τερματοφύλακας του ΑΓΙΑΞ Κουαρνταμπάσο
15'. Τετ α τετ για παίχτη της ομάδας το Πρίνους, με τον τερματοφύλακα να κάνει καλή έξοδο και να προλαβαίνει την μπάλα πριν προλάβει να πλασάρει ο αντίπαλος παίχτης.
36'. Από φάουλ υπέρ του ΑΓΙΑΞ, η μπάλα φτάνει μέσα στην αντίπαλη περιοχή, με τον πεσμένο στο έδαφος Σιούτα να κάνει την προβολή με την μπάλα να καταλήγει αδύναμα στα χέρια του τερματοφύλακα.
42' Ατομική ενέργεια από πλάγια θέση του Βασίλη Πινιάρα, με την σέντρα-σουτ που επιχείρησε να περνάει λίγο άουτ.
47' Σουτ από πλάγια θέση για παίχτη του Πρίνους, απέκρουσε ο Κουαρνταμπάσο.
48' Δυνατό σουτ από πλάγια του Γιάννη Γκουργκούλια απέκρουσε ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων
60' Με ατομική ενέργεια ο Κώστας Τάτσιος κατάφερε να ξεμαρκαριστεί και να πατήσει περιοχή, με αντίπαλο παίχτη να τον ανατρέπει καθαρά και τον διαιτητή να δείχνει το σημείο του πέναλτι. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Τάτσιος με την μπάλα να περνάει ξυστά δίπλα από το δεξί δοκάρι του αντίπαλου τερματοφύλακα.
61' ΓΚΟΛ 1-0!!! Με προσωπική ενέργεια ο Βασίλης Πινιάρας έκανε κατέβασε ωραία την μπάλα και βγη΄κε τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα ο οποίος δεν μπόρεσε να αντιδράσει στο πλασέ του μεσοεπιθετικού του ΑΓΙΑΞ.
67'. Κάθετη μπαλιά του Γιάννη Καλτσούδα στον Λάζαρο Μπαλαούρα με τον τελευταίο να επιχειρεί πλασέ και τον τερματοφύλακα να αποκρούει με δυσκολία σε κόρνερ.
68'. Γκολ 1-1. Κάθετη μπαλιά στην πλάτη της άμυνας του ΑΓΙΑΞ με τον παίχτη του Πρίνους να πετυχαίνει το γκολ με πλάσε.
78'. Γκολ 1-2. Λάθος των παιχτών του ΑΓΙΑΞ στο κέντρο με τους παίχτες του Πρίνους να βγαίνουν στην αντεπίθεση και με σουτ από πλάγια θέση να κάνουν το 1-2
83'. Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Αποστόλη Κυργιάζου με τον τερματοφύλακα να βγάζει δύσκολα σε κόρνερ.
84'. Από την συνέχεια της φάσης και την εκτέλεση του κόρνερ, ο Μανώλης σουτάρει από πλάγια θέση με τον τερματοφύλακα να διώχνει και πάλι σε κόρνερ.
90'. Μεγάλη ευκαιρία για το Πρίνος με παίχτη της ομάδας του να βγαίνει τελείως μόνος του απέναντι από τον τερματοφύλακα του ΑΓΙΑΞ με το πλασέ του όμως να είναι πολύ κακό και την μπάλα να περνάει πάνω από τα δοκάρια.
92'. Τεράστια ευκαιρία για τον ΑΓΙΑΞ να πάρει έστω τον βαθμό της ισοπαλίας με τον Κώστα Τάτσιο να βρίσκεται μόνος του και να πλασάρει από το ύψος της μικρής περιοχής με την μπάλα όμως να περνάει λίγο δίπλα από το δοκάρι.

*Ενός λεπτού σιγή τηρήθηκε πριν την έναρξη του παιχνιδιού στην μνήμη του αδικοχαμένου Γιάννη Κοτσίρα. Να θυμίσουμε πως το παιχνίδι με το Πρίνος είχε αναβληθεί πριν λίγες ημέρες εξαιτίας του χαμού του Ασπροκκλησιώτη ποδοσφαιριστή.


Πώς έπαιξε ο ΑΓΙΑΞ:


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου