Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016

Κόλλησε στην λάσπη της Λυγαριάς ο ΑΓΙΑΞ

 Ισόπαλο με σκορ 1-1 έληξε το χθεσινό παιχνίδι του ΑΓΙΑΞ στην έδρα της Λυγαριάς, σε ένα ματς το οποίο έγινε κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες με πάρα πολύ βροχή και τσουχτερό κρύο. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα το γήπεδο της Λυγαριάς να μοιάζει στο μεγαλύτερο μέρος του με λίμνη και να κάνει τις προσπάθειες των παιχτών των δύο ομάδων ιδιαίτερα δύσκολες. Μάλιστα....



πριν την έναρξη της αναμέτρησης υπήρχαν σκέψεις από τον ρέφερι να μην διεξαχθεί το παιχνίδι κάτι το οποίο ίσως ήταν και το σωστό αφού ο αγωνιστικός χώρος έβαζε σε κίνδυνο την σωματική ακεραιότητα των 22 παιχτών. 

 Όπως καταλαβαίνετε, το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας κι αν μπορούσαμε να δώσουμε έναν τίτλο, αυτός θα ήταν "ρεσιτάλ καντήλας" αφού η μπάλα ήταν αδύνατο να κυλήσει στο έδαφος και έτσι σχεδόν όλες οι προσπάθειες γινόταν με την μπάλα στον αέρα. Παρόλα αυτά η ομάδα μας κατάφερε στο πρώτο μέρος να μπει μπροστά στο σκορ με το πέναλτι που κέρδισε ο Βασίλης Πινιάρας στο τέλος του πρώτου μέρους όπου ανατράπηκε καθαρά πάνω στη γραμμή του τέρματος και εκτέλεσε εύστοχα ο Κώστας Τάτσιος. Στην φάση του πέναλτι αποβλήθηκε ο τερματοφύλακας της Λυγαριάς και υπήρξε ολιγόλεπτη διακοπή για διαμαρτυρίες των παιχτών της Λυγαριάς, κάτι που συνεχίστηκε και κατά την διάρκεια της ανάπαυλας. 
 Κατά την διάρκεια του δεύτερου μέρους, η βροχόπτωση δυνάμωσε και ο αγωνιστικός χώρος έγινε ακόμη χειρότερος με αποτέλεσμα να μην παιχτεί σχεδόν καθόλου ποδόσφαιρο. Η ομάδα της Λυγαριάς κέρδισε πέναλτι στο 55' το οποίο έβγαλε ο για άλλη μια φορά πολύ καλός Θάνος Αθανασόπουλος ενώ η ισοφάριση ήρθε από κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση φάουλ. Από εκεί και πέρα ο ΑΓΙΑΞ θα μπορούσε και πάλι να πάρει προβάδισμα στο σκορ με τον Βασίλη Πινιάρα ο οποίος έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι και στην συνέχεια κόλλησε πάνω στην γραμμή ενώ το σουτ του Κυργιάζου στην εκπνοή σχεδόν του παιχνιδιού απέκρουσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας με πολύ δυσκολία σε κόρνερ. 
 Ο πολύ κακός αγωνιστικός χώρος έφερε από δύο αναγκαστικές αλλαγές για τις δύο ομάδες. Για τον ΑΓΙΑΞ αποχώρησαν τραυματίες ο Μπαρμπαρούσης και ο Μανώλης.


















0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου