Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

Βαριά ήττα για τον ΑΓΙΑΞ στο ντέρμπι με την Πηγή

 Την ήττα γνώρισε η ομάδα μας στο χθεσινό εντός έδρας παιχνίδι όπου φιλοξένησε την Πηγή, με το  βαρύ 2-5 να μην αφήνει πολλά περιθώρια για σχόλια. Ο ΑΓΙΑΞ που αντιμετώπισε χθες ίσως την καλύτερη ομάδα που έχει περάσει φέτος από την Ασπροκκλησιά, δεν έπιασε καλή απόδοση, είχε πολλούς παίχτες σε κακή μέρα και μοιραία πλήρωσε τα πολλά λάθη που έγιναν κατά την διάρκεια του παιχνιδιού και δεν θα είναι υπερβολή να πούμε πως πέρα από το πρώτο γκολ που ήταν αυτογκόλ, τα υπόλοιπα τέσσερα ήταν "δώρα" από τους παίχτες του ΑΓΙΑΞ. 
Η αρχική ενδεκάδα του ΑΓΙΑΞ
  Το παιχνίδι άρχισε με τον χειρότερο τρόπο για την ομάδα μας αφού μόλις στο 6' από σέντρα αντίπαλου παίχτη, η μπάλα βρήκε σε σώματα παιχτών του ΑΓΙΑΞ και κατέληξε στα δίχτυα. Η απάντηση βέβαια για τον ΑΓΙΑΞ ήταν άμεση με τον Γιάννη Καλτσούδα να ισοφαρίζει με πέναλτι που κέρδισε ο Πάνος Γιάννης. Παρόλα αυτά η ομάδα της Πηγής κατάφερε να πάει στα αποδυτήρια με σκορ 1-3 χάρη σε δύο γκολ που σημειώθηκαν στο 22' και 30'.
 Οι παίχτες του ΑΓΙΑΞ μπήκαν καλύτερα στο δεύτερο μέρος με σκοπό να πιέσουν για να κάνουν την ανατροπή και κατάφεραν να μειώσουν σε 2-3 στο 52' με ψηλοκρεμαστή σέντρα-σουτ του Αποστόλη Κυργιάζου. Παρόλα αυτά, ακόμη ένα λάθος της άμυνας μας στο 59' έδωσε την ευκαιρία στους φιλοξενούμενους να σκοράρουν για να διαμορφωθεί το 2-4. Από εκεί και πέρα, το παιχνίδι έγινε τυπική διαδικασία με την ομάδα της Πηγής να σημειώνει ακόμη ένα γκολ λίγο πριν τη λήξη του παιχνιδιού.
 Επόμενο παιχνίδι για τον ΑΓΙΑΞ, την ερχόμενη Κυριακή το μεσημέρι στην έδρα της πολύ δυνατής Αγ. Μονής.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου