Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015

Νίκη του ΑΓΙΑΞ στο ντέρμπι των Χασίων με σφραγίδα Δημήτρη Λίτσιου

 Νίκη με 2-0 για τον ΑΓΙΑΞ στο παιχνίδι που τελείωσε πριν λίγο στο γήπεδο της Ασπροκκλησιάς, όπου ο ΑΓΙΑΞ υποδέχθηκε την γειτονική ομάδα του Αγιοφυλλικού σε ένα παιχνίδι με αρκετό κόσμο να δίνει το παρών για να παρακολουθήσει τις προσπάθειες των παιχτών των δύο ομάδων. Ο ΑΓΙΑΞ κατάφερε να....

προηγηθεί από το πρώτο ημίχρονο χάρη σε δύο γκολ του πολύ καλού και σήμερα Δημήτρη Λίτσιου, ενώ χάθηκαν κι άλλες ευκαιρίες για γκολ.

Ο Δημήτρης Λίτσιος ήταν ο πρωταγωνιστής του σημερινού παιχνιδιού

 Από την αρχή του παιχνιδιού η ομάδα μας ήταν σαφώς καλύτερη της αντιπάλου της, έβαλε την μπάλα κάτω και προσπάθησε να βάλει ένα γρήγορο γκολ, που το πέτυχε στο 18' με τον Δημήτρη Λίτσιο να περνάει τον αντίπαλο αμυντικό, να αποφεύγει και τον τερματοφύλακα ο οποίος τον ανέτρεψε καθαρά με τον διαιτητή να δείχνει το σημείο του πέναλτι. Ο παίχτης που το κέρδισε ήταν κι αυτός που ανέλαβε την εκτέλεση, ευστόχησε από τα έντεκα βήματα και άνοιξε το σκορ για τον ΑΓΙΑΞ. Μάλιστα ο Λίτσιος επτά λεπτά αργότερα με ακόμη ένα προσωπικό του γκολ έπειτα από κεφαλιά-πάσα του Γιάννη Καλτσούδα έδωσε προβάδισμα δύο γκολ στον ΑΓΙΑΞ και ουσιαστικά "τελείωσε" το παιχνίδι. Λίγο πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου, ο Βασίλης Πινιάρας με σουτ μέσα από την μικρή περιοχή θα μπορούσε να κάνει τρία τα τέρματα του ΑΓΙΑΞ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα να αποκρούει όμως την προσπάθειά του έμπειρου μεσοεπιθετικού του ΑΓΙΑΞ.
 Στο δεύτερο μέρος, η ομάδα του Αγιοφυλλικού ανέβασε την απόδοσή της χωρίς όμως να μπορέσει να απειλήσει την εστία του Αθανασόπουλου, με τους παίχτες της ομάδας μας να καλύπτουν έξυπνα τον χώρο και να εκμεταλλεύονται τις αντεπιθέσεις μέσα από τις οποίες δημιούργησαν τρεις πολύ καλές ευκαιρίες, με τον Λίτσιο και τον Γιάννη Καλτσούδα χωρίς ωστόσο να αλλάξει κάτι στο σκορ.

 Δείτε ΕΔΩ φωτορεπορτάζ του παιχνιδιού από την εφημερίδα ΤΑ ΜΕΤΕΩΡΑ

Πώς έπαιξε ο ΑΓΙΑΞ:


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου