Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

Με... άρωμα Ασπροκκλησιάς ο 33ος Μαραθώνιος

Ο 33ος Αυθεντικός Μαραθώνιος που έγινε την Κυριακή 8-11 είχε εκπρόσωπο από την Ασπροκκλησιά αφού σε αυτόν πήρε μέρος ο Γιώργος Μπαλαούρας. Για τον Γιώργο αυτός ο Μαραθώνιος ήταν ο έκτος συνεχόμενος και αυτό από μόνο του λέει πολλά για τον ίδιο, αφού πρόκειται για τον πιο δύσκολο και επίπονο Μαραθώνιο του κόσμου. 
 

 Ο Γιώργος Μπαλαούρας ο οποίος έτρεξε με τον σύλλογο "ΑΣΠΡΟΚΚΛΗΣΙΑ" έκανε 42195 μέτρα σε 5:40':23" σε έναν Μαραθώνιο που ο τερματισμός και μόνο είναι κάτι πολύ σπουδαίο για όποιον αθλητή το καταφέρει. Ο ίδιος, λίγη ώρα μετά τον τερματισμό του έκανε την παρακάτω ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook: 
  "Όλα τέλεια.. 6ος μαραθώνιος στη σειρά.. 42195m Τερμάτισα 5:40':23".. 9 λεπτά περισσότερο χρόνο από πέρυσι κ με ίωση.. Αλλά η δύναμη της θέλησης είναι μεγαλύτερη απ όλα.. Έτσι κ φέτος ένα μεγααααααααααλο ευχαριστώ σε όλο τον υπέροχο κόσμο που με το χειροκρότημα μου έδινε δύναμη να τερματίσω.. Κ του χρόνου με υγεία.."
 Σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του μάλιστα μας είπε πως του χρόνου αν και θα είναι κατά έναν χρόνο μεγαλύτερος, έχει σαν στόχο να ρίξει τον χρόνο του κατά μια ώρα. 
 Εμείς το μόνο που μπορούμε να κάνουμε, είναι να του δώσουμε τα συγχαρητήρια μας για την τεράστια προσπάθεια και τον τερματισμό και να του ευχηθούμε να πετυχει τον στόχο που έχει θέσει.










 











0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου