Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

ΑΓΙΑΞ - Τυμφαίος 2-1 Νίκη και τρίτη θέση

 Ακόμη μια σημαντική νίκη πήρε ο ΑΓΙΑΞ την Κυριακή το πρωί στο γήπεδο της Ασπροκκλησιάς όπου αντιμετώπισε τον Τυμφαίο, συνεχίζοντας έτσι το πολύ καλό σερί που χτίζει τις τελευταίες αγωνιστικές. Το παιχνίδι ήταν πολύ δύσκολο αφού εκτός του ότι ο Τυμφαίος είναι μια από τις...



καλές ομάδες της κατηγορίας, η ομάδα μας έπρεπε να αντιμετωπίσει και τις πολλές απουσίες που προέκυψαν λόγω τραυματισμών με αποτέλεσμα το δίδυμο των Μπαλαούρα-Καλτσούδα να έχει στην διάθεσή του δώδεκα ετοιμοπόλεμους ποδοσφαιριστές και να χρειαστεί να γίνουν και κάποιες αλχημείες στην σύνθεση της εντεκάδα. 
 Παρόλα αυτά ο ΑΓΙΑΞ ήταν για μια ακόμη αγωνιστική πολύ καλός βγάζοντας από το πρώτο ημίχρονο στον αγωνιστικό χώρο τα στοιχεία που μας έχει συνηθίσει να βλέπουμε φέτος όπως η κατοχή και η πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας. Μάλιστα θα μπορούσε να έχει πάρει από πολύ νωρίς το προβάδισμα όταν στο 15' ο Τάτσιος με ωραία μακρινή μπαλιά βρήκε τον Γιάννη που πλάσαρε με τον αντίπαλο τερματοφύλακα να αποκρούει ενώ στην επαναφορά ο Μπέρντές αστόχησε σε κενή εστία. Στο 30' ήρθε η επόμενη καλή φάση για τον ΑΓΙΑΞ και πάλι με τον Μπερντε να παίρνει το ριμπάουντ, αυτήν την φορά να βρίσκει στόχο αλλά ο διαιτητής σφύριξε οφσάιντ. Στο υπόλοιπο του πρώτου ημιχρόνου αλλά και στις αρχές του δευτέρου δεν σημειώθηκε κάποια αξιόλογη φάση από τις δύο ομάδες. 
 Όλα αυτά μέχρι το 60' όμως της αναμέτρησης που ο νεαρός Στέφανος Αλμπάνης από κόρνερ άνοιξε το σκορ με κεφαλιά ανοίγοντας τον δρόμο της νίκης για τον ΑΓΙΑΞ. Το γκολ αυτό έδωσε ώθηση στην ομάδα μας και στο 65' ο Πάνος Γιάννης με ατομική προσπάθεια κλέβοντας την μπάλα από τους αντίπαλους αμυντικούς και πασάροντας σωστά ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0. Η υπεροχή του ΑΓΙΑΞ συνεχίστηκε και στα επόμενα λεπτά με τον Βασίλη Πινιάρα να χάνει τετ α τετ και την ευκαιρία να χριστεί κι αυτός σκόρερ στο ματς. Το μόνο που κατάφερε η αντίπαλη ομάδα του Τυμφαίου ήταν να μειώσει το σκορ στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου