Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

Χρυσομηλια - ΑΓΙΑΞ 1-0

 Την ήττα γνώρισε σήμερα το απόγευμα ο ΑΓΙΑΞ στο εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο την Χρυσομηλιά. Η ομάδα μας ήταν καλύτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, είχε τον έλεγχο του, έφτανε με ευκολία στην αντίπαλη περιοχή αλλά κάπου εκεί τα...


 χαλούσε αφού οι επιλογές στην τελική προσπάθεια τις περισσότερες φορές ήταν βιαστικές με αποτέλεσμα να σπαταληθούν σημαντικές ευκαιρίες για γκολ ενώ, όσες είχαν κατάληξη προς το τέρμα, εξουδετερώθηκαν από τον αντίπαλο τερματοφύλακα. 

 Το γκολ που έκρινε το ματς για την Χρυσομηλιά ήρθε σε μια άτυχη στιγμή στο 22' όταν από μακρινό φάουλ και σύγχυση στην άμυνα του ΑΓΙΑΞ, η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα σε μια από τις ελάχιστες φάσεις -ίσως και την μοναδική- στις οποίες απείλησε η γηπεδούχος ομάδα. Το γκολ της Χρυσομηλιάς αποσυντόνισε θα λέγαμε τους παίχτες της ομάδας μας οι οποίοι αν και είχαν μπει πολύ δυνατά στο πρώτο μέρος, δεν κατάφεραν να απειλήσουν την αντίπαλη εστία μέχρι και την λήξη του πρώτου ημιχρόνου, με εξαίρεση την φάση του 34' όπου ο Δημήτρης Λίτσιος σούταρε από πλάγια θέση με την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ και να βρίσκει την εξωτερική πλευρά του τέρματος. 

 Στο δεύτερο ημίχρονο η είσοδος στον αγωνιστικό χώρο του Χρήστου Μπέλου στο 46' έδωσε ενέργεια και ταχύτητα στην ομάδα μας, η οποία πίεζε την Χρυσομηλιά στο μισό γήπεδο, χωρίς να καταφέρει όμως να φτάσει με αξιώσεις στο αντίπαλο τέρμα. Στο 73' πέρασε στον αγωνιστικό χώρο και ο Βασίλης Πινιάρας σε μια προσπάθεια να πιεστεί ακόμη περισσότερο η αντίπαλη άμυνα έτσι ώστε να έρθει κάποιο γκολ. Στο ίδιο λεπτό και με την πρώτη του επαφή με την μπάλα, ο Πινιάρας σούταρε από το ύψος του πέναλτι με την μπάλα να καταλήγει λίγο δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι. Στο 82', σουτ από πολύ μακριά του Χρήσοτυ Μπέλου απέκρουσε με δυσκολία στην αριστερή γωνία του ο τερματοφύλακας ενώ στο 84' σουτ του Τσιμογιάννη πέρασε λίγο άουτ. Η τελευταία ευκαιρία του παιχνιδιού χάθηκε από τον Γιάννη Καλτσούδα στο τελευταίο λεπτό όταν με γυριστό σουτ στην κίνηση υποχρέωσε τον αντίπαλο τερματοφύλακα σε ακόμη μια απόκρουση.








0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου