Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

Πρίνος - ΑΓΙΑΞ 1-2: Πρώτη νίκη με ανατροπή

 Την πρώτη του νίκη πανηγύρισε ο ΑΓΙΑΞ Ασπροκκλησιάς στο Κυριακάτικο παιχνίδι στο Πρίνος όπου αντιμετώπισε την ομώνυμη τοπική ομάδα, σε ένα παιχνίδι όπου η απόδοση της ομάδας μας ήταν πολύ καλή, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο. Αυτά που ξεχωρίσαμε από το ματς, ήταν το...
γκολ του Γιάννη Καλτσούδα ο οποίος βρήκε δίχτυα για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική, το πολύ όμορφο σε εκτέλεση γκολ του Δημήτρη Λίτσιου που έδωσε την νίκη στον ΑΓΙΑΞ και η... ατυχία του Κώστα Τάτσιου ο οποίος παρά την εξαιρετική του εμφάνιση, δεν κατάφερε να σημειώσει κάποιο γκολ αφού είδε την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι τρεις(!!!) φορές έπειτα από προσπάθειες του.

 Το παιχνίδι για τον ΑΓΙΑΞ άρχισε με τον χειρότερο τρόπο αφού μόλις στο 3' έμεινε πίσω στο σκορ από ένα... απίθανο φάουλ πίσω από το κέντρο του γηπέδου το οποίο βρήκε εκτός θέσης τον τερματοφύλακα Αθανασόπουλο και κατέληξε στην εστία του. Η πρώτη καλή στιγμή για τον ΑΓΙΑΞ ήρθε στο 9' όταν από έμμεσο που εκτέλεσαν οι παίχτες της ομάδας μας, υποχρέωσαν τον αντίπαλο τερματοφύλακα να κάνει μια πολύ δύσκολη απόκρουση. Από εκεί και πέρα και μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, δεν έγινε κάποια αξιόλογη φάση από τις δύο ομάδες με τον ΑΓΙΑΞ να είναι μεν καλύτερος στον αγωνιστικό χώρο, με την υπεροχή του όμως να είναι φλύαρη και να μην μπορεί να απειλήσει την αντίπαλη εστία εκτός από την φάση του 45' όταν ο Τάτσιος σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι με μακρινό σουτ.

 Με την έναρξη του δευτέρου μέρους όμως, η εικόνα του παιχνιδιού άλλαξε με τον ΑΓΙΑΞ να μπαίνει στο γήπεδο αποφασισμένος να ανατρέψει το εις βάρος του σκορ και να πιέζει την αντίπαλη άμυνα από το πρώτο λεπτό. Στο 47' σουτ του Κώστα Τάτσιου σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι -σε μια φάση στην οποία οι παίχτες του ΑΓΙΑΞ διαμαρτύρονται πως μετά η μπάλα πέρασε την γραμμή-, ενώ στην συνέχεια της φάσης σκόραρε ο Γιάννης Καλτσούδας ο οποίος όμως υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ. Το γκολ της ισοφάρισης ήρθε για τον ΑΓΙΑΞ στην επόμενη φάση και συγκεκριμένα στο 49', όταν από φάουλ του Τάτσιου ο Καλτσούδας ήταν στην σωστή θέση και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έφερε το ματς στα ίσια. Στο 65' μάλιστα θα μπορούσε να γίνει ολική ανατροπή στο σκορ όταν ο Τάτσιος με δυνατό σουτ σημάδεψε για τρίτη φορά στο ματς το δοκάρι ενώ δύο λεπτά αργότερα από φάουλ και πάλι του Τάτσιου απέκρουσε ο τερματοφύλακας, με τον Λίτσιο να παίρνει το ριμπάουντ και τον αντίπαλο τερματοφύλακα να αποκρούει την προσπάθειά του εξ επαφής. Όλα αυτά μέχρι να φτάσουμε στο 85', όταν ο Δημήτρης Λίτσιος με πολύ καλή ενέργεια και πλασέ έξω από την περιοχή, έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του ανήμπορου να αντιδράσει αντίπαλου τερματοφύλακα γράφοντας το 1-2 και σφραγίζοντας έτσι την πρώτη νίκη του ΑΓΙΑΞ για φέτος στο πρωτάθλημα.
 Επόμενο παιχνίδι για την ομάδα μας, την ερχόμενη Κυριακή όπου θα αντιμετωπίσει εντός έδρας την ομάδα του Βυτουμά.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου