Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015

Ήττα-αποκλεισμός για τον ΑΓΙΑΞ

Την ήττα με 2-0 γνώρισε σήμερα το μεσημέρι ο ΑΓΙΑΞ από την ομάδα του Γλίνους, ένα αποτέλεσμα που τον στέλνει εκτός συνέχειας κυπέλλου. Η ομάδα μας έδειξε με την εμφάνισή της πως χρειάζεται....
 
 ακόμη δουλεία και παιχνίδια στα πόδια των ποδοσφαιριστών μας για να "δέσουν" μεταξύ τους, αφού μην ξεχνάμε πως το καλοκαίρι αναγκαστικά άλλαξε το ρόστερ της σε πολύ μεγάλο ποσοστό ενώ η σημερινή ενδεκάδα ήταν κατά τα 8/11 διαφορετική με την προηγούμενη σεζόν.

 Στα αγωνιστικά τώρα, το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς πολλές φάσεις, με την γηπεδούχο ομάδα του Γλίνους να έχει την κατοχή της μπάλας και να ελέγχει το παιχνίδι και τις δύο ομάδες να χάνουν από μια κλασική ευκαιρία, με τον τερματοφύλακα του ΑΓΙΑΞ Αθανασόπουλο να διώχνει εντυπωσιακά το δυνατό σουτ αντίπαλου παίχτη και τον Γιάννη Καλτσούδα από πολύ κοντινή θέση να στέλνει την μπάλα πάνω από τα δοκάρια. 
 Στο δεύτερο μέρος, η απόδοση του ΑΓΙΑΞ έπεσε, η αντίπαλη ομάδα πήρε κάποια μέτρα στο γήπεδο και στο σημείο που φαινόταν να πατάει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, εκμεταλλεύτηκε την υπεροχή της και κατάφερε να ανοίξει το σκορ σε μια από τις επιθέσεις της στο 65'. Ο Γιάννης Καλτσούδας ήταν αυτός που έχασε την σημαντικότερη ευκαιρία για να φέρει το ματς στα ίσια στο 70' όταν από ασίστ του Δημήτρη Λίτσιου, με πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής υποχρέωσε τον αντίπαλο τερματοφύλακα να κάνει την απόκρουση του αγώνα. Και αφού σε αυτήν την φάση δεν κατάφεραν οι παίχτες του Λάζαρου Μπαλαούρα να ισοφαρίσουν, ήρθε πέντε λεπτά αργότερα, στο 75' το δεύτερο γκολ για τους γηπεδούχους το οποίο έβαλε τέλος στις ελπίδες των παιχτών της ομάδας μας. Τα υπόλοιπα λεπτά και με το σκορ στο 2-0, ήταν καθαρά διαδικαστικά με τους παίχτες των δύο ομάδων να περιμένουν το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου