Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

Με το... αριστερό στην πρεμιέρα ο ΑΓΙΑΞ

Την ήττα γνώρισε σήμερα το απόγευμα ο ΑΓΙΑΞ στο γήπεδο της Ασπροκκλησιάς όπου φιλοξένησε την ομάδα του Αγίου Οικουμένιου. Το τελικό 1-2 κρίνεται δίκαιο με βάση την εικόνα των δύο ομάδων αφού αν και προηγήθηκε ο ΑΓΙΑΞ με απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Λάζαρου Μπαλαούρα, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να....

 γυρίσουν το ματς και να χάσουν σημαντικές ευκαιρίες για να ανεβάσουν περισσότερο τον δείκτη του σκορ, με τον τερματοφύλακα του ΑΓΙΑΞ Θάνο Αθανασόπουλο να πραγματοποιεί εξαιρετικές επεμβάσεις. Παρόλα αυτά θα μπορούσαμε να πούμε ότι το τελικό αποτέλεσμα ήταν άδικο αφού στο 93' και την τελευταία φάση του παιχνιδιού, ο Καλτσούδας αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος και θα μπορούσε να δώσει τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα μας.
 Το παιχνίδι από την αρχή είχε πολύ καλό ρυθμό με την ομάδα του ΑΓΙΑΞ να μπαίνει πολύ δυνατά στα πρώτα λεπτά και εκτός από το γκολ να έχει μια ακόμη κλασική ευκαιρία με τον Μπουτίνα στο πρώτο λεπτό ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Τάτσιος με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα λίγο άουτ. Η ισοφάριση για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 22' με πλασέ από πολύ κοντινή απόσταση ενώ στο 40' και 43' η ομάδα του Άγιου Οικουμένιου έχασε δύο τετ α τετ με τον τερματοφύλακα του ΑΓΙΑΞ Αθανασόπουλο να αποκρούει το ένα και να βλέπει την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ στο δεύτερο.
 Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 55', το παιχνίδι γύρισε τούμπα αφού οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν μπροστά στο σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Οι παίχτες του ΑΓΙΑΞ προσπάθησαν να αντιδράσουν χάνοντας δύο καλές ευκαιρίες με τον Πινιάρα και τον Καλτσούδα στο 62' και 65' αντίστοιχα. Από εκεί και πέρα, οι φιλοξενούμενοι έλεγξαν τον ρυθμό του παιχνιδιού και έφτασαν κοντά στο τρίτο τους γκολ στο 66' και το 81' όπου χάθηκαν δύο κλασικές ευκαιρίες με τον τερματοφύλακα Αθανασόπουλο να δείχνει για ακόμη μια φορά την ποιότητά του. Την ευκαιρία να γυρίσει το ματς και να δώσει τον βαθμό της ισοπαλίας είχε ο Γιάννης Καλτσούδας όταν στο 93' λεπτό εκτέλεσε το πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος με τον τερματοφύλακα της αντίπαλη ομάδας να αποκρούει. 

Τραυματίες αποχώρησαν από τον αγωνιστικό χώρο οι Φορτούνης, Τσιμογιάννης και Μπουτίνας στην θέση των οποίων πέρασαν οι Πινιάρας, Θεμέλης και Σιούτας Βαγγέλης.

Πώς έπαιξε ο ΑΓΙΑΞ: 






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου