Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

ΑΓΙΑΞ - Ένωση Δροσερού Μουριάς 4-2

 Την νίκη πήρε η ομάδα μας στο παιχνίδι της Κυριακής απέναντι στην Ένωση Δροσερού Μουριάς, μια ομάδα που φέτος έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία και πραγματοποιεί πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα. Η ομάδα μας είχε σε μεγάλα κέφια τον Γιάννη Κοτσίρα ο ποίος πέτυχε καρέ τερμάτων και ουσιαστικά έδωσε τους τρεις βαθμούς στον ΑΓΙΑΞ. 
 Οι παίχτες του Βασίλη Πινιάρα μπήκαν....
  πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο, με τους φιλοξενούμενους να έχουν μεν την κατοχή αλλά να μην μπορούν να απειλήσουν την εστία του τερματοφύλακα Τριμίντζιου Βασίλη. Από την άλλη οι παίχτες ΑΓΙΑΞ στις αντεπιθέσεις φάνηκαν απειλητικοί και σε μια από αυτές στο 25' ο Χρήστος Μπέλος βρήκε με πολύ καλή κάθετη μπαλιά τον Γιάννη Κοτσίρα ο οποίος με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή έγραψε το 1-0. Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήταν άμεση αφού 5 λεπτά αργότερα εκμεταλλεύθηκαν με τον καλύτερο τρόπο ένα αμυντικό λάθος των παιχτών μας και έφεραν το παιχνίδι στα ίσια. Το ημίχρονο έκλεισε με ακόμη ένα γκολ για τον ΑΓΙΑΞ, πάλι από τον Γιάννη Κοτσίρα ο οποίος από σέντρα του Βασίλη Πινιάρα, πλάσαρε σωστά και έκανε το 2-1.
 Στο δεύτερο μέρος η απόδοση της ομάδα μας ανέβηκε κι άλλο με αποτέλεσμα να στο 50' και στο 52' ο Βασίλης Πινιάρας και Χρήστος Παπασωτηρίου αντίστοιχα να χάσουν κλασικές ευκαιρίες, ώσπου ο Γιάννης Κοτσίρας στο 55' με απευθείας εκτέλεση φάουλ να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 3-1. Η ομάδα της Ένωσης, κατάφερε να μπει και πάλι στο παιχνίδι όταν στο 65' πέτυχε το δεύτερό της γκολ, με τον Κοτσίρα όμως να απαντάει και πάλι και με το τέταρτο προσωπικό του τέρμα στο 75' να γράφει τον επίλογο του ματς, χάνοντας μάλιστα λίγα λεπτά αργότερα ακόμη μια κλασική ευκαιρία για να πετύχει και το πέμπτο του γκολ στο παιχνίδι.
 


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου