Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

Τυμφαίος - ΑΓΙΑΞ 1-4

  Δύο μέρες μετά την πολύ κακή εμφάνιση και την ήττα με εφτά γκολ από την ομάδα του Εέυθεροχωρίου, οι παίχτες του ΑΓΙΑΞ πέρασαν με εμφατικό τρόπο από την έδρα του Τυμφαίου με σκορ 1-4, πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση. 
 Οι παίχτες του Βασίλη Πινιάρα, που χθες είχε σαφώς περισσότερες επιλογές για την ενδεκάδα του σε σχέση με την Κυριακή αφού οι περισσότεροι παίχτες μας έδωσαν το....

παρών στο γήπεδο της Λεπτοκαρυάς, από το πρώτο λεπτό ήταν καλύτεροι από τον αντίπαλό τους, επέβαλαν τον ρυθμό τους και κατάφεραν να πάρουν από πολύ νωρίς προβάδισμα στο σκορ και να πάνε στα αποδυτήρια με προβάδισμα 0-3 χάρη σε γκολ των Κιτσόπουλου Δημήτρη, Αναστασίου Κώστα και Κοτσίρα Γιάννη. Βέβαια σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του παιχνιδιού έπαιξε και η απόκρουση πέναλτι του τερματοφύλακα Δημήτρη Καπετανάκη που κ΄ρατησε το μηδέν στην εστία του. Το δεύτερο ημίχρονο είχε διαδικαστικό χαρακτήρα, με τις δύο ομάδες να πετυχαίνουν από ένα γκολ με το τελικό αποτέλεσμα να διαμορφώνεται στο 1-4. Σκόρερ του τέταρτου γκολ για τον ΑΓΙΑΞ ήταν και πάλι ο Κώστας Αναστασίου.

Φωτορεπορτάζ από goaltrikala.gr και stagonnews.gr







0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου