Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Χρυσομηλιά - ΑΓΙΑΞ 2-1


 Την ήττα με σκορ 2-1 γνώρισε η ομάδα μας την Κυριακή στο γήπεδο των Αμπελακίων όπου αντιμετώπισε την ομάδα της Χρυσομηλιάς στην οποία βρήκε σαν...


 αντιπάλους πολλούς ανθρώπους που συνδέθηκαν παλιότερα με τον ΑΓΙΑΞ και συγκεκριμένα τον Γιάννη Γρίβα, πρώην προπονητή της ομάδας μας και νυν της Χρυσομηλιάς ενώ εκεί αγωνίζονται φέτος και οι Σωτήρης Αδάμος, Βαλάντης Αδάμος και Μπουτίνας Δημήτρης οι οποίοι στο παρελθόν φόρεσαν την φανέλα του ΑΓΙΑΞ. 
 Στα αγωνιστικά τώρα, η ομάδα της Χρυσομηλιάς μπήκε κάπως καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ μόλις στο 15ο λεπτό της αναμέτρησης. Παρόλα αυτά οι παίχτες του ΑΓΙΑΞ αντέδρασαν άμεσα και στο 25' έπειτα από καλό συνδυασμό των Φώτη Παπά και Χρήστου Παπασωτηρίου, ο τελευταίος με σουτ έστειλε την μπάλα πρώτα στο οριζόντιο δοκάρι και στην συνέχεια στα δίχτυα του αντίπαλου τερματοφύλακα φέρνοντας το ματς και πάλι στα ίσια.
 Στο δεύτερο ημίχρονο η γηπεδούχος ομάδα μπήκε αποφασισμένη να πάρει την νίκη και τους τρεις βαθμούς που γι' αυτήν ήταν πολύτιμοι, πίεσε την εστία του ΑΓΙΑΞ, έκανε πολλές ευκαιρίες μέχρι το 70' όπου είχε και δοκάρι παρόλα δεν κατάφερε να σημειώσει κάποιο τέρμα. Από το λεπτό εκείνο και μέχρι το τέλος του αγώνα, την πρωτοβουλία των κινήσεων είχαν οι παίχτες του ΑΓΙΑΞ όπου προσπάθησαν να βάλουν κι αυτοί κάποιο γκολ χωρίς ομως οι προσπάθειες τους να βρούν στοχο. Και ενώ η ροή του παιχνιδιού έδειχνε πως οι δύο ομάδες θα συμβιβαζόταν με τον βαθμό της ισοπαλίας ήρθε η φάση στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων στην οποία από εκτέλεση φάουλ των γηπεδούχων, ο Σωτήρης Αδάμος με κεφαλιά, έδωσε την νίκη στην ομάδα της Χρυσομηλιάς, με τον διαιτητή να σφυρίζει αμέσως την λήξη του παιχνιδιού.

*Το ρεπορτάζ για το blog, επιμελήθηκε ο Σωτήρης Μόκας....

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου