Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

ΑΓΙΑΞ - Τυμφαίος 5-1

 Εκπληκτική εμφάνιση και νίκη με σκορ 5-1 πέτυχε η ομάδα μας την Κυριακή το πρωί εντός έδρας με αντίπαλο την ομάδα του Τυμφαίου σε ένα παιχνίδι το οποίο πριν την έναρξη του είχε τον χαρακτήρα του ντέρμπι αφού οι δύο ομάδες ισοβαθμούσαν στον πίνακα της βαθμολογίας με 13 βαθμούς. Παρόλα αυτά η....


φιλοξενούμενη ομάδα αν και κατάφερε να προηγηθεί από νωρίς στο σκορ, σε κανένα σημείο του παιχνιδιού δεν κατάφερε να ακολουθήσει τον ρυθμό των παιχτών του ΑΓΙΑΞ με το τελικό αποτέλεσμα να είναι πέρα για πέρα δίκαιο. Σε μεγάλη μέρα βρέθηκε ο Χρήστος Μπέλος που σημείωσε χατ τρικ ενώ την επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα συνέχισαν οι Βασίλης Πινιάρας και Μιχάλης Φουσιάνης που πέτυχαν από ένα γκολ.
 Το παιχνίδι δεν άρχισε με τον καλύτερο τρόπο για τους παίχτες του ΑΓΙΑΞ αφού μόλις στο 10' βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 0-1. Παρόλα αυτά η αντίδραση τους ήταν άμεση και κατάφεραν να ανατρέψουν την εις βάρους τους κατάσταση πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου με γκολ του Βασίλη Πινιάρα και Μιχάλη Φουσιάνη και να πάνε στα αποδυτήρια με το υπέρ τους 2-1.
 Στο δεύτερο μέρος η υπεροχή της ομάδας μας ήταν εμφανής με τον Χρήστο Μπέλο να παίρνει την σκυτάλη στο σκοράρσιμα και με τρία δικά του γκολ να διαμορφώνει το τελικό 5-1 σε ένα εύκολο πρωινό όπως αποδείχθηκε για τους παίχτες του ΑΓΙΑΞ οι οποίοι δείχνουν πως είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση πριν το παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής με την κατά τεκμήριο καλύτερη ομάδα του ομίλου μας, το πρώτο στην βαθμολογία και αήττητο μέχρι στιγμής, Ελευθεροχώρι.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου