Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014

Βαριά ήττα και αποκλεισμός από το κύπελλο

 Βαριά ήττα με σκορ 5-0 γνώρισε η ομάδα μας το Σάββατο το απόγευμα στην έδρα του Προδρόμου, ένα αποτέλεσμα που έβγαλε τον ΑΓΙΑΞ εκτός συνέχειας του κυπέλλου. Η ομάδα μας σε αυτό το παιχνίδι έδειξε πολλές αδυναμίες και σίγουρα υπάρχουν πολλά ελαφρυντικά όπως οι πολλές απουσίες, η μη.....




ενσωμάτωση των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων στο χθεσινό παιχνίδι καθώς και ότι άργησε να ξεκινήσει την προετοιμασία της για την φετινή σεζόν και αυτό φάνηκε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Από την άλλη θα πρέπει να παραδεχτούμε πως η αντίπαλη ομάδα ήταν πολύ καλύτερη, κυριάρχησε σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και έδειξε πως αν συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό, φέτος θα πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Α1 ερασιτεχνικής κατηγορίας. 
 Το ματς άρχισε με τον χειρότερο τρόπο αφού στα πρώτα μόλις λεπτά του παιχνιδιού, οι γηπεδούχοι βρέθηκαν μπροστά στο σκορ ενώ λίγα λεπτά αργότερα διπλασίασαν τα τέρματα τους. Το ημίχρονο έκλεισε με πέναλτι και κόκκινη κάρτα εις βάρος του ΑΓΙΑΞ και με σκορ 3-0 ενώ η ομάδα μας έχασε δύο πολύ σημαντικές ευκαιρίες για να μειώσει το σκορ, μια με τον Ραφαήλ Γκουρουμάνο ο οποίος μόνος του με το τέρμα δεν κατάφερε να πλασάρει σωστά και μια με τον Χρήστο Μπέλο από μακρινό φάουλ που έστειλε την μάλα στο δοκάρι. 
 Το δεύτερο ημίχρονο πλέον ήταν τυπική διαδικασία για τις δύο ομάδες με τον Πρόδρομο να κυκλοφορεί την μπάλα σε όλα τα μήκη του γηπέδου και να καταφέρνει να σημειώσει άλλα δύο γκολ για να διαμορφωθεί το τελικό 5-0. 
 Πλέον το ενδιαφέρον της ομάδας μας στρέφεται αποκλειστικά στο πρωτάθλημα το οποίο αρχίζει σε δύο βδομάδες.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου