Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

ΑΓΙΑΞ - ΛΥΓΑΡΙΑ 1-1

Νέα γκέλα για την ομάδα μας, η οποία  ήρθε ισόπαλη με σκορ 1-1 σήμερα το απόγευμα με την ομάδα της Λυγαριάς.Νωθρά ξεκίνησε ο Άγιαξ στο σημερινό παιχνίδι ,  δημιουργώντας  όμως ευκαιρίες στο πρώτο μέρος του παιχνιδιού.Στο 16λ ο Παπασωτηριου Ν μετά από ωραίο συνδυασμό με τον Μπέλο Χρ. ,βγήκε απέναντι στον τερματοφύλακα της Λυγαριάς κ με πλασέ έκανε το 1-0.Στην συνεχεία χάθηκαν 3 καλές ευκαιρίες για τον Άγιαξ μια με τον Μπελο Χρ κ δυο με τον Πινιάρα Β. Στο 30 η Λυγαριά απείλησε με απευθείας χτύπημα φάουλ , αναγκάζοντας τον τερματοφύλακα της ομάδας μας να προβεί σε εντυπωσιακή απόκρουση. Στην επόμενη φάση ο  Μπέλος Χρ είχε δοκάρι για τον Άγιαξ σε απευθείας χτύπημα φάουλ.
Στο 44λ η Λυγαριά έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει , αλλά ο Καπετανάκης είπε πάλι όχι με νέα εντυπωσιακή απόκρουση σε τετ α τετ με τον επιθετικό των φιλοξενούμενων.Στην αντεπίθεση ο Άγιαξ έχασε κ αυτός νέα μεγάλη ευκαιρία σε τετ α τετ του Πινιαρα Β . αφού το πλασέ του αποκρουσθεί από τον τερματοφύλακα της Λυγαριάς.
Και ενώ υπήρχε ένα ενδιαφέρον πρώτο μέρος , στο δεύτερο η ομάδα μας εμφανίστηκε τραγική μέσα στον αγωνιστικό χώρο , αφού είχε θέση κομπάρσου για τα πρώτα 20 λ τους ημιχρόνου , χωρίς όμως να απειληθεί ιδιέταιρα. στο 70 λ ήρθε η ισοφάριση για την Λυγαριά με ένα  εντυπωσιακό χτύπημα φάουλ . Από εκεί κ πέρα οι παίχτες μας πήραν κάποιες πρωτοβουλίες χωρίς όμως να κάνουν κάτι σημαντικό , παρά μόνο στο 85 λ όταν ο Μπελος Χρ έπιασε σουτ έξω από την περιοχή , η μπάλα όμως πέρασε λίγο άουτ..
Δίκαιο κρίνετε  το αποτέλεσμα , είναι όμως δυστυχώς φανερό ότι τα μυαλά κάποιον παιχτών έχουν πάρει αέρα από τα προηγούμενα αποτελέσματα κ αν δεν συνέλθουν γρήγορα θα βρεθούμε προ εκπλήξεων!!!
Ο Άγιαξ αγωνίστηκε με τους . ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗ ,ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ ΧΡ( 68 λ.τ Γκουρουμανος),ΜΟΚΑΣ ΣΩΤ, ΦΟΥΣΙΑΝΗΣ ΒΑΣ ΦΟΥΣΙΑΝΗΣ ΜΙΧ( 72 Κοτσιρας), ΜΠΕΛΟΣ ΑΝ, ΜΠΑΛΑΟΥΡΑΣ ΛΑΖ , ΠΙΝΙΑΡΑΣ ΒΑΣ, ΠΙΝΙΑΡΑΣ ΔΗΜ, ΜΠΕΛΟΣ ΧΡ, ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ ΝΙΚ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου