Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

ΑΓΙΑΞ - ΕΛΕΥΘΕΡΟΧΩΡΙ 5-2

Νέα μεγάλη νίκη για την ομάδα μας με το ευρύ σκορ 5-2!! Με τον Πινιάρα Βασίλη να βρίσκεται... on fire τις τελευταίες αγωνιστικές αφού πέτυχε νέο χατ τρικ κ τον Μπέλο Χρήστο συμπαραστάτη ο όποιος πέτυχε κ αυτός δυο γκολ, η ομάδα μας πέτυχε άλλη μια σημαντική νίκη κ ανέβηκε κ άλλο στην βαθμολογία.. 

Αναλυτικά.. 
Δυνατά μπήκε στο ματς η ομάδα μας σε ένα συναρπαστικό πρώτο ημίχρονο, κ έχασε την πρώτη ευκαιρία στο ματς μόλις στο.....


5 λεπτό όταν σε απευθείας χτύπημα φάουλ του Μπελου Χρ. ο τερματοφύλακας του Ελευθεροχωρίου είπε όχι με μια πολύ δύσκολη απόκρουση.
Στο 7λ ο Πινιαρας Βασ. χάνει σημαντική ευκαιρία αφού το πλασάρισμα του περνάει λίγο άουτ. Στην επόμενη φάση όμως δεν αστόχησε κ έτσι στο 10 λεπτό άνοιξε το σκορ με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή. 
Στο 13 λεπτό το Ελευθεροχώρι κέρδισε πέναλτι κ έφερε το ματς στα ίσα. 
Στο 18λ ήταν η σειρά του Αγιαξ να πάρει πέναλτι , ο Μπελος Χρ πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή πέρασε τον προσωπικό του αντίπαλο ο όποιος στην συνέχεια τον ανέτρεψε. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Πινιαρας Β κ έδωσε νέο προβάδισμα στην ομάδα μας.
Νέο γκολ για τον ίδιο παίχτη στο 23λ μετά από ασίστ του Μπελου Χρ. 
Στην συνεχεία το Ελευθεροχώρι πήρε τα ινία του αγώνα κ έχασε 3 πολύ καλές ευκαιρίες .Σταμάτησαν όμως στον νέο τερματοφύλακα της ομάδας μας ο όποιος έκανε σωτηρίες επεμβάσεις!! 
Στο 35λ το Ελευθεροχώρι κατάφερε να μειώσει όταν μετά από απόκρουση του τερματοφύλακα μας ο Μπαλαουρας Λαζ βρήκε την μπάλα κ καταλαθος κατέληξε στα δίχτυα της ομάδας μας!..Αυτό ήταν κ το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.
 Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αγιαξ δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης στον αντίπαλο ..Νωρίς στο 50 με ατομική ενέργεια ο Μπελος Χρ πέρασε 3 αντιπάλους κ με δυνατό σουτ έκανε το 4-2 για την ομάδα μας. Στο 55 ο Πινιαρας Δημ που μόλις είχε εισέλθει στο ματς πέρασε από πλάγια δυο αντιπάλους , έσπασε την μπάλα στο ύψος της μικρής περιοχής κ ο Μπελος Χρ. ξανά, την έσπρωξε στα δίχτυα. 
Από εκεί κ πέρα το Ελευροχώρι έχασε άλλες δυο καλές ευκαιρίες, οι οποίες αποκρούσθηκαν από τον τερματοφύλακα μας. Η ομάδα μας επίσης είχε κάποιες καλές στιγμές χωρίς όμως να πετύχει το 6ο γκολ που ζητούσε το φίλαθλο κοινό!! 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΓΙΑΞ.. Καπετανάκης Δημ, Μπέλος Αντρ (75λ Γκουρουμάνος Ραφ), Μόκας Σωτ, Τσάκαλος Παν, Παπασωτηρίου Χρ, Παπασωτηρίου Νικ, Μπαλαούρας Λαζ, Φουσιάνης Β (80λ Φουσιάνης Μιχ) , Κιτσόπουλος Δημ(50λ Πινιάρας Δημ), Μπέλος Χρ , Πινιάρας Βασ. 

Ντεμπούτο για τον Αγιαξ σήμερα έκανε ο νεαρός τερματοφύλακας ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ ΔΗΜ. φοιτητής στα ΤΕΦΑ Τρικάλων. Στο παρελθόν είχε αγωνιστεί στην Πετρούπολη Αθηνών, περνώντας κ ένα χρόνο από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού Πειραιώς. Με την πρώτη του συμμετοχή άφησε πολύ θετικές εντυπώσεις κ με την μεταγραφή του, δείχνει η ομάδα μας να καλύπτει ένα μεγάλο κενό που είχε στην θέση του τερματοφύλακα στην φετινή σεζόν.. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας κ του ευχόμαστε τα καλύτερα.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου