Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Δροσερό - ΑΓΙΑΞ Ασπροκκλησιάς 1-2

 Με σπουδαίο διπλό έφυγε σήμερα το απόγευμα ο ΑΓΙΑΞ Ασπροκκλησιάς από την έδρα του Δροσερού με σκορ 1-2 συνεχίζοντας να εντυπωσιάζει με τα αποτελέσματά του τις τελευταίες αγωνιστικές εντός και εκτός έδρας. Τα γκολ για την ομάδα μας πέτυχαν οι....


 Πινιάρας Δημήτρης και Μπέλος Αντρέας σε ένα παιχνίδι στο οποίο έγιναν πολλά λάθη από τους παίχτες του ΑΓΙΑΞ χωρίς ωστόσο να τους στοιχίσουν την νίκη. 
 Το παιχνίδι άρχισε με δύο γρήγορα γκολ, ένα για κάθε ομάδα. Το προβάδισμα πήραν οι γηπεδούχοι στο 5' λεπτό ενώ λίγα λεπτά αργότερα ο Πινιάρας Δημήτρης έφερε το ματς στα ίσια σε ένα πρώτο ημίχρονο στο οποίο ο ΑΓΙΑΞ ήταν καλύτερος στον αγωνιστικό χώρο. Στο δεύτερο μέρος η απόδοση των γηπεδούχων ανέβηκε και στο 57' είχαν δοκάρι έπειτα από εκτέλεση φάουλ και κεφαλιά αντίπαλου παίχτη. Η απάντηση των παιχτών του ΑΓΙΑΞ ήταν άμεση αφού στο 62' ο Μπέλος Αντρέας έκανε την κούρσα από πλάγια και με δυνατή σέντρα-σουτ ξεγέλασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 1-2 και την ολική ανατροπή του σκορ. Από εκεί και πέρα ο ΑΓΙΑΞ είχε ακόμη μια μεγάλη ευκαιρία να τελειώσει το ματς όταν στο 70' ο Πινιάρας Μπίλης έβγαλε με πολύ καλή κάθετη μπαλιά σε θέση τετ α τετ τον Μπέλο Χρήστο, αυτός πέρασε και τον τερματοφύλακα αλλά από πλάγια θέση πλάσαρε άουτ. 
 Το ντεμπούτο του με την φανέλα του ΑΓΙΑΞ έκανε ο νεοαποκτηθείς ποδοσφαιριστής Γιάννης ο οποίος αντικατέστησε στο 80' τον Λάζαρο Μπαλαούρα. 

Η αρχική ενδεκάδα του ΑΓΙΑΞ:


Στο 75' ο Γκουρουμανος πέρασε στην θέση του Κιτσόπουλου και στο 80 ο Γιάννης στην θέση του Μπαλαούρα.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου