Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

ΑΓΙΑΞ - Πρόδρομος 3-0

Την ανοδική της πορεία συνέχισε το μεσημέρι της Κυριακής η ομάδα μας σε ακόμη ένα ματς, στο δημοτικό γήπεδο της Ασπροκκλησιάς όπου υποδέχτηκε την ομάδα του Προδρόμου και επιβλήθηκε με σκορ 3-0 ενώ οι παίχτες μας είχαν και δύο δοκάρια. Δύο γκολ σημείωσε ο....


Βασίλης Πινιάρας και ένα ο Μιχάλης Φουσιάνης, όλα στο δεύτερο ημίχρονο. 
 Οι παίχτες του Γιώργου Καραγιάννη μπήκαν πολύ καλά στο ματς και από το πρώτο λεπτό προσπάθησαν να πιέσουν σε όλο το γήπεδο τους αντίπαλους παίχτες και να φτάσουν σε ένα γρήγορο γκολ. Αυτό θα μπορούσε να γίνει στο 3' λεπτό όταν ο Νίκος Παπασωτηρίου σούταρε δυνατά έξω από την περιοχή αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το κάθετο δοκάρι. Ο ρυθμός του παιχνιδιού συνέχισε να είναι γρήγορος με τις δύο ομάδες να έχουν από δύο ακόμη ευκαιρίες η κάθε μία στα πρώτα 30 λεπτά ενώ η ομάδα μας θα μπορούσε μετέπειτα να πάρει προβάδισμα όταν στο 31' ο Νίκος Παπασωτηρίου έβγαλε με πολύ ωραία κάθετη μπαλιά στον Τάκη Κιτσόπουλο μέσα στην περιοχή και εκείνος αφού πέρασε τον αντίπαλο του, πλάσαρε εκτός ισορροπίας με την μπάλα να καταλήγει άουτ, ενώ στο 40' ο Λάζαρος Μπαλαούρας προσπάθησε με πλασέ έξω από την περιοχή να πετύχει ένα εντυπωσιακό γκολ, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι και σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.
 Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με ευκαιρία για τον Πρόδρομο και δύο γκολ για τον ΑΓΙΑΞ. Συγκεκριμένα στο 47' η φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να πάρουν το προβάδισμα στο σκορ με τον τερματοφύλακα του ΑΓΙΑΞ όμως Τριμίντζιο Βασίλη να βγάζει το τετ α τετ με πολύ καλή απόκρουση. Ότι δεν κατάφεραν όμως οι παίχτες του Προδρόμου, το κατάφεραν εις διπλούν αυτοί του ΑΓΙΑΞ στα επόμενα 7 λεπτά, στα οποία ο Αντρέας Μπέλος σέρβιρε και ο Πινιάρας Βασίλης σκόραρε. Συγκεκριμένα στο 49' έγινε το 1-0 για τον ΑΓΙΑΞ όταν από σέντρα του Μπέλου, ο Πινιάρας βρέθηκε αμαρκάριστος στο ύψος του πέναλτι και με πλασέ στην κίνηση νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Τους ίδιους πρωταγωνιστές είχε και το δεύτερο γκολ του  ΑΓΙΑΞ στο 54' λεπτό όταν και πάλι ο Μπέλος Αντρέας μετά από ατομική ενέργεια έβγαλε την σέντρα και ο Βασίλης Πινιάρας με πλασέ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας μας αλλά και τα δικά του. Ο ΑΓΙΑΞ παρά τα δύο γκολ που πέτυχε, συνέχισε να είναι απειλητικός και στο 57' και πάλι ο Αντρέας Μπέλος έβγαλε από αριστερά την σέντρα για τον αδερφό του Χρήστο ο οποίος πήρε την κεφαλιά με τον αντίπαλο τερματοφύλακα να διώχνει δύσκολα σε κόρνερ, ενώ λίγα λεπτά αργότερα ο Χρήστος Μπέλος ήταν αυτό που έδωσε την ασίστ στον Τάκη Κιτσόπουλο ο οποίος από πλάγια θέση σούταρε την μπάλα άουτ. Στο 75' ήρθε η δεύτερη καλή στιγμή στο δεύτερο ημίχρονο για την ομάδα του Προδρόμου όταν από εκτέλεση φάουλ, οι παίχτες του ΑΓΙΑΞ δεν μπόρεσαν να διώξουν με τον αντίπαλο παίχτη να βγαίνει τετ α τετ αλλά και πάλι ο Τερματοφύλακας Τριμίντζιος απέκρουσε την μπάλα σε κόρνερ. Το 3-0 για τον ΑΓΙΑΞ ήρθε στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης με τον Μιχάλη Φουσιάνη να βγαίνει στην αντεπίθεση και με σουτ από πλάγια της μεγάλης περιοχής δεν άφησε κανένα  περιθώριο αντίδρασης στον αντίπαλο τερματοφύλακα, δίνοντας έτσι διαστάσεις θριάμβου στην νίκη της ομάδας μας.
 Επόμενο παιχνίδι για τον ΑΓΙΑΞ, στις 5 Ιανουαρίου εκτός έδρας με αντίπαλο την ομάδα της Φωτάδας που φέτος είναι από τους πιο δυνατές ομάδες του πρωταθλήματος.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου