Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

Σαρακίνα - ΑΓΙΑΞ 2-1

 Την ήττα με σκορ 2-1 γνώρισε η ομάδα μας στο Κυριακάτικο παιχνίδι της στην έδρα της Σαρακίνας, ένα αποτέλεσμα που με βάση την εικόνα των δύο ομάδων, αδικεί τον ΑΓΙΑΞ ο οποίος ήταν καλύτερος της αντιπάλου του στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού, κοίταξε την ομάδα της Σαρακίνας στα μάτια αλλά.....


λύγισε στο 88' από μια αμφισβητούμενη απόφαση του διαιτητή.
 Το ματς άρχισε με τον χειρότερο τρόπο για τους παίχτες του ΑΓΙΑΞ αφού στο πρώτο μόλις λεπτό βρέθηκαν πίσω στο σκορ όταν σε μια άτυχη στιγμή, ο Πινιάρας Δημήτρης στην προσπάθειά του να διώξει με το κεφάλι την μπάλα, την έστειλε στα δίχτυα του Τριμίντζιου Βασίλη διαμορφώνοντας το 1-0 υπέρ της γηπεδούχου. Από εκεί και πέρα όμως, η πρωτοβουλία των κινήσεων ανήκε στους παίχτες της ομάδας μας, οι οποίοι ήταν εμφανώς ανώτεροι των αντιπάλων τους, έκαναν ευκαιρίες και κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσια όταν στο 25' από ασίστ του Κιτσόπουλου, ο Βασίλης Φουσιάνης έπιασε δυνατό σουτ έξω από την περιοχή ισοφαρίζοντας σε 1-1. Μέχρι και το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, η κατοχή πέρασε στους παίχτες της Σαρακίνας χωρίς ωστόσο να απειλήσουν την εστία του τερματοφύλακα Τριμίντζιου.
 Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας θέλοντας να θωρακίσει την άμυνα της, κράτησε τις γραμμές τις πιο πίσω στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα η ομάδα της Σαρακίνας να πάρει την κατοχή και κάποια μέτρα στο γήπεδο. Παρόλα αυτά το ματς συνεχίστηκε χωρίς τις μεγάλες ευκαιρίες για τις δύο ομάδες με εξαίρεση την φάση του 60' για την γηπεδούχο όπου από εκτέλεση κόρνερ και κεφαλιά από καλή θέση εξουδετέρωσε ο Τριμίντζιος και στο 75' όταν ο Χρήστος Μπέλος έκανε την ατομική ενέργεια, σούταρε δυνατά με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ. Και ενώ το ματς έδειχνε ότι θα οδηγηθεί στην ισοπαλία, φτάσαμε στην φάση του 87' λεπτού όταν από εκτέλεση κόρνερ για την ομάδα της Σαρακίνας ο διαιτητής Χιώτης καταλόγισε πέναλτι χωρίς κανένας να καταλάβει για ποιόν λόγο με τους παίχτες μάλιστα του ΑΓΙΑΞ να υποστηρίζουν πως πρόκειται για επιθετικό φάουλ αφού ο αντίπαλος παίχτης που ήταν πίσω από τον τερματοφύλακα μας, τον έσπρωξε και έπεσε μαζί του στο έδαφος. Αξίζει να σημειωθεί ότι το πέναλτι χρεώθηκε στον Δημήτρη Πινιάρα ο οποίος ήταν ένα μέτρο μακριά από τον παίχτη που το κέρδισε. Όπως ήταν φυσικό η απόφαση αυτή του διαιτητή εξόργισε τους παίχτες αλλά και τον πάγκο της ομάδας μας οι οποίοι μπήκαν στο γήπεδο για να διαμαρτυρηθούν στον διαιτητή για την απόφασή του. Από τις διαμαρτυρίες αντίκρισε την κόκκινη κάρτα ο Παναγιώτης Τσιάκαλος, ενώ όταν ξανάρχισε το παιχνίδι, ο παίχτης της Σαρακίνας που ανέλαβε την εκτέλεσή του πέναλτι ευστόχησε, γράφοντας το 2-1. Στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού, ο Βασίλης Φουσιάνης έφτασε κοντά στην ισοφάριση όταν την απ ευθείας εκτέλεση φάουλ που επιχείρησε, σταμάτησε δύσκολα ο αντίπαλος τερματοφύλακας στην συμβολή των δοκών.

*Παρά το αποτέλεσμα το οποίο ήταν αρνητικό για την ομάδα μας, κρατάμε την πολύ καλή εμφάνιση απέναντι σε μια από τις ποιοτικότερες ομάδες του ομίλου η οποία φέτος στοχεύει στην άνοδο και είναι από τα φαβορί μαζί με τα Τρίκαλα για να την πετύχει.

*Στο 60' και ενώ το ματς ήταν 1-1, ο διαιτητής διέκοψε το ματς ζητώντας από τους οπαδούς να απομακρυνθούν από τον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου, μια απόφαση που ξεσήκωσε τις έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων.

*Μετά το τέλος του παιχνιδιού αντίκρισε την κόκκινη κάρτα ο Ραφαήλ Γκουρουμάνος για διαμαρτυρία στον διαιτητή.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου