Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

ΑΓΙΑΞ - Δενροχώρι 0-1

Ακόμη μια ήττα για την ομάδα μας, η οποία αν και βρισκόμαστε στην έκτη πλέον αγωνιστική δεν έχει δει την χαρά της νίκης και παραμένει στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα μετρώντας δύο....


ισοπαλίες στα παιχνίδια της. Σε παιχνίδι που έγινε την Κυριακή στο γήπεδο της Ασπροκκλησιάς, ο ΑΓΙΑΞ έχασε από έναν καλύτερο του, με βάση την εικόνα στο γήπεδο, αντίπαλο με σκορ 0-1. Το γκολ για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο δεύτερο ημίχρονο έπειτα από εκτέλεση κόρνερ και καρφωτή κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής. Αξίζει να σημειώσουμε πως η ομάδα του Δενροχωρίου θα μπορούσε να είχε ανοίξει νωρίτερα το σκορ αφού έχασε πέναλτι στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου. 
 Πλέον ο ΑΓΙΑΞ θα πρέπει να κάνει την δική του αντεπίθεση και να πάρει τις νίκες και τους βαθμούς που χρειάζεται για να μην μπλέξει από νωρίς σε... εφιαλτικά σενάρια υποβιβασμού.

Η ήττα φέρνει γκρίνια...
 Τα άσχημα μέχρι στιγμής αποτελέσματα και η μικρή βαθμολογική συγκομιδή, όπως ήταν φυσικό για την ομάδα μας, έφερε πολλά νεύρα μεταξύ των παιχτών μας, τα οποία δυστυχώς βγήκαν από κάποιους μέσα στον αγωνιστικό χώρο χαλόντας  ακόμα περισσότερο την εικόνα της ομάδας. Χαρακτηριστικό του παιχνιδιού της Κυριακής και της κατάστασης που επικρατούσε είναι η άρνηση παίχτη του ΑΓΙΑΞ να γίνει αλλαγή όταν το έκρινε ο προπονητής του με συνέπεια να αποπροσανατολιστεί όλη η ομάδα και στην ακριβώς επόμενη φάση να έρθει το 0-1.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου